Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 829
Serieanmeldelse
02. mar. 2024 | 16:35

Ba­de­ho­tel­let – sæson 10

Charmen og humoren er dæmpet ned til fordel for en større alvor, mens personerne forsøger at komme fri af krigens lange skygger og rækker ud efter den angelsaksiske verden.

Serieanmeldelse
28. dec. 2023 | 23:38

Bag enhver mand

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag drejer fokus fra egen navle til arbejdspladsen, men fastholder deres særlige tone i en af årets bedste danske serier.

Serieanmeldelse
16. jan. 2023 | 16:35

Den som dræber: Fanget af mørket – sæson 3

Viaplay-serie hæver sig over normen af danske krimier med en velskrevet og flot spillet historie om drab i familiens skød.

Serieanmeldelse
30. nov. 2021 | 12:43

MeToo: Sexisme bag skærmen

Dokumentarserie om TV 2 er et studie i krænkelser, dårlig ledelse, magtmisbrug og en giftig kultur, hvor mandlige chefer i årevis har ført sig frem som grove og liderlige alfahanner.

Serieanmeldelse
02. apr. 2024 | 23:53

3 Body Problem

Skaberne af Game of Thrones har forvandlet noget, der lyder som en fysikrapport for viderekomne, til kulørt, vild og sjov science fiction-serie.

Serieanmeldelse
31. mar. 2024 | 19:06

Ripley

Æstetisk gennemført serie med kuldegysende Andrew Scott er et velkomment alternativ til den sommerferielækre filmatisering af Highsmiths thriller.

Serieanmeldelse
08. mar. 2022 | 05:20

Pørni – sæson 2

Anden sæson af norsk komediedrama er fyldt med hjertevarme, charmerende karakterer og en perfekt balance mellem sorg og humor.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

Serieanmeldelse
12. apr. 2022 | 21:57

Slow Horses

Mick Herrons første roman er blevet til forrygende labyrintisk serie tintet af britisk noir, hvor regnen er farligere end, hvad en paraply kan beskytte imod.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 19:37

Big Little Lies

Nicole Kidman, Laura Dern og Reese Witherspoon spiller stenrige husmødre i ny krimiserie, som blotlægger sprækkerne i den moderne kernefamilie.

Serieanmeldelse
14. aug. 2020 | 08:39

Alfa

Spændende og brutal krimiserie af Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz handler om de eksistentielle valg i livet og glimrer især ved fremragende birollepræstationer.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

© Filmmagasinet Ekko