Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 612
Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 11:43

Barry – sæson 2

Serien, som originalt blander komedie og blodig thriller, har svært ved at finde formen i starten af anden sæson.

Serieanmeldelse
08. okt. 2019 | 15:20

Batwoman

Det nye skud på stammen i superheltefranchisen Arrowverse starter med underholdende, men noget selvhøjtidelig girl power.

Serieanmeldelse
16. okt. 2020 | 16:14

Beartown

Svensk HBO-serie luller publikum ind i et ishockey-eventyr, før tæppet hives væk, og et grumt voldtægtsdrama udspiller sig.

Serieanmeldelse
10. mar. 2019 | 20:56

Bedrag – sæson 3

Med en forrygende tredje sæson er Bedrag den bedste danske krimiserie i meget lang tid. Vi har fået det visuelle og poesien tilbage igen.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 00:22

Bedrag – sæson 3, afsnit 1 og 2

Spændingen stiger støt og stædigt i tredje sæson af DR’s Bedrag, der er overmåde aktuel med sit emne om hvidvask med forbindelse til bankverdenen.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

Serieanmeldelse
27. feb. 2021 | 18:20

Behind Her Eyes

Slutningen stjæler showet i Netflix-serie om et trekantsdrama, hvor vilde afsløringer vægtes over karakterernes psykologi.

Serieanmeldelse
06. maj 2017 | 16:55

Better Call Saul – sæson 3

Flere bipersoner fra Breaking Bad kan med legende lethed stå på egne ben i spin-off-serien, som kvalitetsmæssigt er ved at overhale storebroren.

Serieanmeldelse
31. aug. 2018 | 11:52

Better Call Saul – sæson 4

Flere personer fra Breaking Bad introduceres i den nye sæson, der nærmest antropologisk udforsker grænsen mellem guttermand og skurk.

Serieanmeldelse
24. apr. 2020 | 09:30

Better Call Saul – sæson 5

Spin-offet til Breaking Bad overgår moderserien og sætter med næstsidste sæson scenen for en sindsoprivende finale.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 05:07

Better Things

Louis C.K. har sammen med Pamela Adlon skabt en ny, fremragende autofiktionsserie – denne gang om en enlig mor.

Serieanmeldelse
20. nov. 2017 | 15:48

Better Things – sæson 2

Pamela Adlon fortjener at blive hyldet som serieskaber, skuespiller og instruktør, for hun leverer en forrygende skæg og rørende hyldest til moderrollen.

© Filmmagasinet Ekko