Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 819
Serieanmeldelse
15. nov. 2016 | 07:06

Ash vs. Evil Dead – sæson 2

Sam Raimis splatterserie er tilbage for fulde gardiner, proppet med groteske dæmoner, sprøjtende blod og rappe replikker, der varmer om efterårshjertet.

Serieanmeldelse
10. nov. 2020 | 19:52

A Teacher

Drama om forhold mellem kvindelig lærer og hendes elev gør os ikke klogere på magtmisbrugets komplicerede psykologi.

Serieanmeldelse
13. nov. 2016 | 17:32

Atlanta

Flittige Donald Glover sammenfletter originalt sine interesser for hiphop, komik og mærkværdigheder i en serie, der leder efter det morsomme i ethvert synspunkt.

Serieanmeldelse
13. juli 2022 | 03:54

Atlanta – sæson 3

Tredje sæson er knapt så sammenhængende, men Donald Glovers komedie om racisme i sydstatsmetropolen er stadig en af tidens bedste og mest tankevækkende serier.

Serieanmeldelse
22. jan. 2023 | 10:53

Atlanta – sæson 4

Atlanta er den definitive serie om at være sort i USA – fra mikroracismen til de hierarkiske strukturer, der gennemsyrer landet.

Serieanmeldelse
01. apr. 2020 | 23:43

Atlanta’s Missing and Murdered

True crime-serie graver overbevisende i gammel sag om drab på afroamerikanske børn i Atlanta og inddrager Ku Klux Klan som en mulig gerningsmand.

Serieanmeldelse
27. feb. 2024 | 14:26

Avatar: Den sidste luft­betvin­ger

Effektmættet Netflix-udgave af kult-animationsserie skriver sig ind i rækken af adaptationer, som ingen har bedt om.

Serieanmeldelse
20. jan. 2020 | 10:00

Avenue 5

Hugh Laurie brillerer som kaptajn på et overklasse-cruise i det ydre rum, men de mange punchlines fra Veep-skaber Armando Iannucci svæver i atmosfæren.

Serieanmeldelse
08. sep. 2020 | 15:15

Away

Netflix-serie om rejse til Mars skildrer medrivende afstand mellem mennesker, men mangler særlige øjeblikke for at blive siddende i kroppen.

Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 12:08

Awkwafina Is Nora from Queens

Komedieserie slår et slag for asiatisk repræsentation, men er ud over sin muntre hovedperson en blandet fornøjelse.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 15:10

Babylon Berlin – sæson 3

Ny sæson af tysk seriesensation om mellemkrigstiden nærmer sig elendighedens monotoni, men byder stadig på smukt visualiseret drama og nervepirrende uhygge.

© Filmmagasinet Ekko