Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 261
Serieanmeldelse
30. sep. 2016 | 09:36

Easy

Joe Swanbergs antologiserie om mennesker, der tumler med livets ulidelige lethed, er så tilbagelænet, at den næsten vælter bagover.

Serieanmeldelse
17. feb. 2017 | 06:58

Riverdale

Ny ungdomsserie er en ren klippe-klistre-kollage af tidligere tv-serier. Flot indpakning og velkendte figurer redder ikke kopiproduktet.

Serieanmeldelse
25. juni 2017 | 18:34

Skam – sæson 4

Serien kunne have været endnu modigere i skildringen af Sana og hendes religion. Men efter fire sæsoner har Skam fået en værdig slutning.

Serieanmeldelse
08. juni 2018 | 19:15

Killing Eve

Phoebe Waller-Bridges James Bond-pastiche har kvinder i hovedrollerne, men alvorlige problemer med troværdigheden. Kim Bodnia er dog en fantastisk superskurk.

Serieanmeldelse
01. jan. 2019 | 19:17

Lykke-Per – tv-serie

Tv-serien lapper på de løse ender i spillefilmen, men kunne sagtens have båret flere afsnit og gjort mere ud af det moderne gennembrud.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
22. apr. 2019 | 17:12

Hjem­me­ba­ne – sæson 2

Anden sæson af det norske fodbolddrama er længe om at finde storformen, men med charmerende karakterer og et højaktuelt tema om homofobi på lægterne er den stadig seværdig.

Serieanmeldelse
29. maj 2019 | 12:09

Good Omens

Jordens undergang er munter i selskab med karismatiske David Tennant og Michael Sheen, men satiren i britisk serie virker bedaget og tandløs.

Serieanmeldelse
01. aug. 2016 | 12:03

Skam – sæson 1 og 2

Norsk netserie giver et frisk indblik i ungdomskulturen i Oslo og fortæller både rørende og realistiske historier.

Serieanmeldelse
13. aug. 2016 | 13:31

The Get Down

Baz Luhrmanns hiphop-serie er et sansebombardement af farver og lyde, der efterhånden finder sit menneskelige fokus midt i kaos.

Serieanmeldelse
18. dec. 2016 | 15:22

Skam – sæson 3

Der er noget kikset over voksne mennesker, der falder i svime over fiktive teenagere. Men ser man bort fra massehysteriet, så løfter tredje sæson af Skam serien op til en vigtig ungdomshistorie.

Serieanmeldelse
30. mar. 2017 | 17:46

Gid­sel­tag­nin­gen

Kasper Barfoeds terrordrama i København er en seværdig, om end forudsigelig nedtælling for nordic noir.

© Filmmagasinet Ekko