Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 819
Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Serieanmeldelse
04. jan. 2024 | 10:58

The Curse

Serie stikker fingeren ned i den venstreorienterede amerikaners skyld over egne privilegier, og det er vidunderligt pinefuldt at overvære.

Serieanmeldelse
11. okt. 2022 | 12:52

Nordland ’99

Ekko Shortlist-instruktør flytter med elegant håndelag Stranger Things og Twin Peaks ud på den jyske vestkyst i ungdomskrimi.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Serieanmeldelse
17. mar. 2021 | 16:37

Vi spiller spillet – realityen der formede dig

DR-dokumentarserie finder med rekonstruktioner af dramatiske øjeblikke i Paradise Hotel ind til det menneskelige i en forkætret genre.

Serieanmeldelse
11. okt. 2022 | 12:52

Nordland ’99

Ekko Shortlist-instruktør flytter med elegant håndelag Stranger Things og Twin Peaks ud på den jyske vestkyst i ungdomskrimi.

Serieanmeldelse
28. mar. 2024 | 12:58

Ronja Rø­ver­dat­ter

Røverdatteren er blevet curlingbarn i serie, der rimer mere på Westeros og må få Astrid Lindgren til at vende sig i graven.

Serieanmeldelse
04. jan. 2024 | 10:58

The Curse

Serie stikker fingeren ned i den venstreorienterede amerikaners skyld over egne privilegier, og det er vidunderligt pinefuldt at overvære.

Serieanmeldelse
09. maj 2022 | 06:08

The Staircase

True crime-serie med skræmmende god Colin Firth giver plads til en anden sandhed om mordsag end dokumentaren, som fik frikendt ægtemand for mord.

Serieanmeldelse
08. jan. 2024 | 09:34

Blue Lights

Politikrimiens tilbagevendende tema om venskab og sammenhold på tværs af klasse og religion understreges i spændende kvalitetsserie fra nordirske Belfast.

Serieanmeldelse
14. jan. 2024 | 23:01

True Detective: Night Country

Fjerde sæson er bedre end de to forrige, men Jodie Foster overspiller, og for mange spor ender blindt i den tilsneede og overvurderede serie.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 14:17

Vilde vi­dun­der­li­ge Danmark

Niveauet er som nat og dag i de første to afsnit af DR’s forsøg på at skabe et storslået naturprogram om det danske dyreliv.

© Filmmagasinet Ekko