Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 834
Serieanmeldelse
27. juli 2023 | 20:22

Babylon Berlin – sæson 4

Det er den æstetiske overflod, der gør Tom Tykwers krimiserie om mennesker i et skæbnesvangert vadested konstant filmisk interessant.

Serieanmeldelse
01. maj 2024 | 04:08

Baby Reindeer

Sjældent er overgrebets konsekvenser blevet vist så raffineret som i årets serieoverraskelse, der vil få selv woke-skeptikere til at overgive sig til en verden, hvor alt er muligt.

Serieanmeldelse
09. nov. 2022 | 00:53

Bad Bitch

Diêm Camilles dramakomedie tegner et modigt og nuanceret portræt af en sort kvinde, der dulmer identitetskrisen med fester og seksuelle udskejelser.

Serieanmeldelse
02. mar. 2024 | 16:35

Ba­de­ho­tel­let – sæson 10

Charmen og humoren er dæmpet ned til fordel for en større alvor, mens personerne forsøger at komme fri af krigens lange skygger og rækker ud efter den angelsaksiske verden.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Serieanmeldelse
25. jan. 2020 | 11:40

Ba­de­ho­tel­let – sæson 7

Syvende sæson af det populære kostumedrama finder en sjælden balance mellem historiske perspektiver og festlig folkekomedie.

Serieanmeldelse
29. jan. 2021 | 13:57

Ba­de­ho­tel­let – sæson 8

Krigens rædsler får ikke lov til at forpurre den danske sommeridyl i ny sæson af kostumedramaet.

Serieanmeldelse
14. feb. 2022 | 11:19

Ba­de­ho­tel­let – sæson 9

Danmarks befrielse varsler lysere tider i kostumedramaet, der forsøger at reflektere over Anden Verdenskrigs efterspil, men stadig har hyggehumoren som sin force.

Serieanmeldelse
13. aug. 2022 | 09:44

Bad Sisters

Fire irske søstre er ufatteligt godt selskab, når de forsøger at skaffe deres svoger af vejen i sorthumoristisk serie med Claes Bang.

Serieanmeldelse
28. dec. 2023 | 23:38

Bag enhver mand

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag drejer fokus fra egen navle til arbejdspladsen, men fastholder deres særlige tone i en af årets bedste danske serier.

Serieanmeldelse
06. aug. 2023 | 21:20

Balladen om ko­lo­ni­ha­ven

Det tangerer det geniale, når dokumentarserie om konflikter i en kolonihave løfter sig til et hylemorsomt og tankevækkende Danmarksportræt.

Serieanmeldelse
21. juli 2017 | 11:21

Ballers – sæson 3

Trods god kemi mellem The Rock og Rob Corddry kører tredje sæson af serien om NFL-agenter i tomgang med drengerøvshumor uden kant.

© Filmmagasinet Ekko