Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 268
Serieanmeldelse
10. sep. 2018 | 06:46

Oda Omvendt

DR Ramasjangs nye serie for børn vender veloplagt alting på hovedet og gør op med alle konventioner – undtagen sin egen dramaturgi.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 09:47

The Marvelous Mrs. Maisel

Den store vinder ved årets Emmy-uddeling er med sin fortælling om en husmors blomstrende standup-karriere i 50’ernes konservative USA det endegyldige bevis på, at kvinder er sjove.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 09:16

Yes No Maybe – sæson 2

Den fornøjelige satire over Tinder-æraens ekshibitionistiske datingkultur opvejer seriens til tider bedagede kvinderoller.

Serieanmeldelse
17. feb. 2019 | 13:39

Better Things – sæson 3

Tredje sæson af Pamela Adlons selvbiografiske seriesucces var tæt på at gå i vasken, men med en mere ærlig humor står serien stærkere end nogensinde.

Serieanmeldelse
04. mar. 2019 | 05:23

Den som dræber – Fanget af mørket

Dansk krimiserie er nærmest kvælende smuk, men hvorfor skal det endnu engang gå ud over unge, blonde kvinder?

Serieanmeldelse
04. apr. 2019 | 16:46

Fosse/Verdon

Medrivende og kritisk portræt af instruktørgeniet Bob Fosse, der ville være blevet fældet af #MeToo-bevægelsen, hvis han havde levet i dag.

Serieanmeldelse
30. apr. 2019 | 20:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 3

Tredje afsnit er en magtdemonstration med imponerende kampscener og en twist, der viser, at serieskaberne stadig skødesløst kan gå imod seernes forventninger.

Serieanmeldelse
08. maj 2019 | 17:00

Fleabag – sæson 2

Sorthumoristisk serie fortsætter i anden sæson det høje niveau og leger finurligt med hovedpersonens kringlede familieforhold.

Serieanmeldelse
20. maj 2019 | 20:39

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 6

Kongekabalen går op i den endegyldige afslutning af tidens største serie, der når i mål uden flere svinkeærinder.

Serieanmeldelse
12. sep. 2016 | 15:43

High Main­ten­ance

Den fremragende webserie om en cyklende potdealer i New York er blevet til en sjov og sært rørende tv-serie.

Serieanmeldelse
14. nov. 2016 | 20:17

Animal Kingdom

Ny tv-serie er en testosteronbombe, hvor drengerøvsstemning sammenflettes med et familiedrama, der ikke formår at overdøve macho-eksplosionen.

© Filmmagasinet Ekko