Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 242
Serieanmeldelse
09. aug. 2018 | 20:01

Dis­en­chant­ment

Matt Groenings Netflix-serie er ikke en ny The Simpsons, men den er sjov og eventyrlig underholdning om en fordrukken og feministisk prinsesse.

Serieanmeldelse
27. juli 2018 | 07:00

Castle Rock

Stephen King-serie kommer langsomt fra start, men den fri leg i gysermesterens univers giver forhåbninger om skrækindjagende fanfiction.

Serieanmeldelse
25. juli 2018 | 10:22

GLOW – sæson 2

Selv hvis man ikke bryder sig om wrestling, er det umuligt at modstå de underskønne kvinders charmerende favntag med livet.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 16:29

Sharp Objects

Amy Adams brillerer som skrøbelig journalist med ar på sjælen i fortættet sydstats-morddrama, der er lige så gribende som første sæson af True Detective.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 11:06

Wrong Man

Igennem seks afsnit efterforsker et fascinerende hold af advokater og detektiver tre gamle sager, hvor de dømte måske er uskyldige. Men forløsningen mangler.

Serieanmeldelse
30. juni 2018 | 13:19

Hjem­me­ba­ne

Norsk dramaserie om den første kvindelige fodboldtræner i den bedste liga er højaktuel, fyldt med fængslende karakterer og stærke skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
19. juni 2018 | 12:23

Malurt

Errol Morris – kendt for mesterværket The Thin Blue Line – har skabt en diabolsk forførende dokumentarserie om en mordgåde fra koldkrigens USA.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 17:31

Swe­et­bit­ter

Dramaserie om New Yorks fancy restaurationsbranche byder på dragende personer og et fascinerende miljø, men serien slutter, før vi når hovedretten.

Serieanmeldelse
18. juni 2018 | 09:23

Med koldt blod

Miniserie på DR2 om mordsagen, der startede true crime-genren, formår ikke at gøre ofrenes historie interessant.

Serieanmeldelse
15. juni 2018 | 13:29

Mr. Mercedes

Trods chok og blod er tv-serien over Stephen Kings knaldroman mest en hyggekrimi.

Serieanmeldelse
12. juni 2018 | 14:28

Fauda – sæson 2

Alt er buldrende kaos for den israelske antiterror-enhed i Netflix-serie, hvis medrivende anden sæson er et nøk bedre end første.

© Filmmagasinet Ekko