Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 220
Serieanmeldelse
29. mar. 2018 | 17:22

Barry

Bill Hader er omringet af underholdende karakterer i dybsindig tv-serie, hvor han stjæler billedet som morsom lejemorder med ar på sjælen.

Serieanmeldelse
26. mar. 2018 | 14:16

Trust

Danny Boyles tv-serie fortæller spektakulært og slående, men også med ujævne toneskift historien om kidnapningen af verdens rigeste mands barnebarn.

Serieanmeldelse
25. mar. 2018 | 21:11

Liberty – afsnit 5

DR’s prisværdige forsøg på at gå nye veje endte desværre i et altmodisch voodoo-melodrama om hvid dekadence og hedonisme, der er en foræring til modstanderne af ulandshjælp.

Serieanmeldelse
11. mar. 2018 | 21:23

Liberty – afsnit 3

Bortset fra de indfødte kunne Tanzania i DR’s tv-serie lige så godt være et villakvarter på Amager med konebytning, sankthansbål, vejfest og sort arbejde.

Serieanmeldelse
04. mar. 2018 | 21:24

Liberty – afsnit 2

DR skruer i andet afsnit op for det Strindberg’ske drama, men klichéer er stadigvæk junglens lianer, som alle svinger sig hæmningsløst i.

Serieanmeldelse
27. feb. 2018 | 13:34

Advokaten

Viaplay satser ambitiøst med Advokaten, men plottet er hullet og serien alt for tydeligt dikteret af produktionskronerne.

Serieanmeldelse
25. feb. 2018 | 22:38

Liberty – afsnit 1

Stærkt skuespil holder DR’s nye søndagsskude flydende, men iscenesættelsen er stresset, og der mangler et større perspektiv ud over europæisk bondeanger.

Serieanmeldelse
25. feb. 2018 | 21:20

Greyzone – første afsnit

TV 2’s terrorserie ligner Homeland med droneskud og locations i flere lande, men der skal kød på personerne for at komme op på samme niveau.

Serieanmeldelse
23. feb. 2018 | 12:14

Idioten

Livet i en børnehave bliver kampplads for en omgang grotesk voksenmobning. Mads Riisoms webserie er uforudsigelig og fuld af underholdende absurditeter.

Serieanmeldelse
21. feb. 2018 | 20:07

Homeland – sæson 7

Man bliver nervøs for, om spændingen kan forløses, men samtidskritikken får ny energi med skildringen af et nær-diktatorisk USA.

Serieanmeldelse
18. feb. 2018 | 21:50

Broen IIII

Mange tråde skulle til sidst bindes sammen, men det sluttede mere med en kællingeknude end et hårdkogt råbåndsknob.

Serieanmeldelse
11. feb. 2018 | 15:42

Here and Now

Alan Balls opfølger til tv-mesterværket Six Feet Under drukner i en pærevælling af politisk korrekthed og spirituel hokuspokus.

© Filmmagasinet Ekko