Anmeldelser / Serieanmeldelse

73 - 84 ud af 829
Serieanmeldelse
14. sep. 2023 | 11:37

Iran i hjertet

Omkring årsdagen for iranske Jina Mahsa Aminis død viser dokumentarserie, hvordan revolutionens paroler krydser grænser og inspirerer til kunstneriske brandbomber.

Serieanmeldelse
27. aug. 2023 | 15:13

Huset

DR er tilbage i topform med velskrevet og velspillet fængselsserie, der er smæk for skillingen og et spejl af samfundet i splid med sig selv.

Serieanmeldelse
25. aug. 2023 | 07:13

Agent Samsam

Fortræffelig DR-dokumentarserie fremlægger nye beviser i Samsam-sagen, men handler også om juraens sjæl og efterretningsvæsenets inderste mekanisme.

Serieanmeldelse
23. aug. 2023 | 14:25

Han, hun og hunden

Kærligheden opleves ægte i komisk, australsk parforholdsperle, der dropper de romantiske klichéer, men viser alt for genkendelige følelser.

Serieanmeldelse
21. aug. 2023 | 06:54

Munich Games

En venskabskamp mellem Israel og Tyskland 50 år efter gidseltragedien i München udvikler sig til en hårrejsende, John le Carré-agtig thriller om germansk fremmedhad.

Serieanmeldelse
15. aug. 2023 | 22:15

Presset ungdom

TV 2-dokumentar om ungdommens trivselskrise er en velformet alarmklokke for resultatet af tyve års evalueringskultur, som Ekkos anmelder selv er vokset op med.

Serieanmeldelse
15. aug. 2023 | 13:08

Tele­marketers

Amerikansk dokumentar giver unikt indblik i telemarketingindustrien, der udvikler sig fra pågående indsamlinger til den rene svindel.

Serieanmeldelse
15. aug. 2023 | 08:58

Ja, jeg er dværg!

Dværge kommer for en gangs skyld selv til orde i tankevækkende dokumentarserie, der spidder fordomme og interesserer sig for mere end bare deres højde.

Serieanmeldelse
07. aug. 2023 | 20:03

Fede forhold – sæson 5

DR’s reality-serie hæver sig suverænt over mængden og leverer sjældent hjertevarm folkeoplysning om, hvordan vi passer på det største af alt.

Serieanmeldelse
07. aug. 2023 | 14:17

Only Murders in the Building – sæson 3

Steve Martin og Martin Short kører på rutinen i lystspil-krimiseriens tredje sæson, hvor en veloplagt selvironisk Meryl Streep redder løjerne.

Serieanmeldelse
06. aug. 2023 | 21:20

Balladen om ko­lo­ni­ha­ven

Det tangerer det geniale, når dokumentarserie om konflikter i en kolonihave løfter sig til et hylemorsomt og tankevækkende Danmarksportræt.

Serieanmeldelse
03. aug. 2023 | 15:24

The Bear – sæson 2

Kampen for at nå toppen af den kulinariske verden fortsætter i anden sæson af komedie-dramaserien, der imponerer med et frenetisk tempo, store følelser og forløsende humor.

© Filmmagasinet Ekko