Anmeldelser / Serieanmeldelse

85 - 96 ud af 835
Serieanmeldelse
15. aug. 2023 | 13:08

Tele­marketers

Amerikansk dokumentar giver unikt indblik i telemarketingindustrien, der udvikler sig fra pågående indsamlinger til den rene svindel.

Serieanmeldelse
15. aug. 2023 | 08:58

Ja, jeg er dværg!

Dværge kommer for en gangs skyld selv til orde i tankevækkende dokumentarserie, der spidder fordomme og interesserer sig for mere end bare deres højde.

Serieanmeldelse
07. aug. 2023 | 20:03

Fede forhold – sæson 5

DR’s reality-serie hæver sig suverænt over mængden og leverer sjældent hjertevarm folkeoplysning om, hvordan vi passer på det største af alt.

Serieanmeldelse
07. aug. 2023 | 14:17

Only Murders in the Building – sæson 3

Steve Martin og Martin Short kører på rutinen i lystspil-krimiseriens tredje sæson, hvor en veloplagt selvironisk Meryl Streep redder løjerne.

Serieanmeldelse
06. aug. 2023 | 21:20

Balladen om ko­lo­ni­ha­ven

Det tangerer det geniale, når dokumentarserie om konflikter i en kolonihave løfter sig til et hylemorsomt og tankevækkende Danmarksportræt.

Serieanmeldelse
03. aug. 2023 | 15:24

The Bear – sæson 2

Kampen for at nå toppen af den kulinariske verden fortsætter i anden sæson af komedie-dramaserien, der imponerer med et frenetisk tempo, store følelser og forløsende humor.

Serieanmeldelse
31. juli 2023 | 01:17

Fleishman Is in Trouble

Jesse Eisenberg er overbevisende som skilsmisseramt far, men ironisk-dramatisk miniserie giver også plads til kvindernes perspektiv på kærligheden i ligestillingens tid.

Serieanmeldelse
28. juli 2023 | 17:32

The Marvelous Mrs. Maisel – sæson 5

Det er vemodigt at tage afsked med elskede serievenner, men sidste sæson bryder opfindsomt med formatet og binder den smukkeste sløjfe.

Serieanmeldelse
27. juli 2023 | 20:22

Babylon Berlin – sæson 4

Det er den æstetiske overflod, der gør Tom Tykwers krimiserie om mennesker i et skæbnesvangert vadested konstant filmisk interessant.

Serieanmeldelse
25. juli 2023 | 11:36

The Last Movie Stars

Ethan Hawkes underholdende dokumentarserie om Hollywoods største stjernepar i 1950’erne og 60’erne viser deres genkendelige menneskelighed.

Serieanmeldelse
06. juli 2023 | 15:47

Agent

Esben Smeds talent for komedie er det mest originale ved Nikolaj Lie Kaas’ filmbranchesatire, der er en firkantet fordanskning af Ring til min agent!

Serieanmeldelse
23. juni 2023 | 13:00

Ar­ki­tek­ten

Kerren Lumer-Klabbers’ morbidt morsomme fremtidsserie om bolignød bruser af visuelt overskud og vidner om et originalt talent på stormende fremmarch.

© Filmmagasinet Ekko