Anmeldelser / Serieanmeldelse

97 - 108 ud af 838
Serieanmeldelse
25. juli 2023 | 11:36

The Last Movie Stars

Ethan Hawkes underholdende dokumentarserie om Hollywoods største stjernepar i 1950’erne og 60’erne viser deres genkendelige menneskelighed.

Serieanmeldelse
06. juli 2023 | 15:47

Agent

Esben Smeds talent for komedie er det mest originale ved Nikolaj Lie Kaas’ filmbranchesatire, der er en firkantet fordanskning af Ring til min agent!

Serieanmeldelse
23. juni 2023 | 13:00

Ar­ki­tek­ten

Kerren Lumer-Klabbers’ morbidt morsomme fremtidsserie om bolignød bruser af visuelt overskud og vidner om et originalt talent på stormende fremmarch.

Serieanmeldelse
18. juni 2023 | 10:45

Exit – sæson 3

De stenrige drømmer om et normalt liv i den ustyrligt lækre og velspillede norske serie, der fungerer som en slags moralsk punk.

Serieanmeldelse
06. juni 2023 | 09:59

Hændelser ved vand

Dragende noir-krimi med tre August-skuespillere i front er et mageløst iscenesat drama, der gør det smågeniale romanforlæg brændende aktuelt.

Serieanmeldelse
01. juni 2023 | 18:36

Suc­ces­sion – sæson 4

Tidens bedste serie slutter med manér, men spørgsmålet er, om den burde have haft en sæson mere.

Serieanmeldelse
24. maj 2023 | 14:49

The Idol

Euphoria-skabers stangliderlige serie om kendisindustriens kødmarked lever højt på den farlige kemi mellem Lily-Rose Depp og The Weeknd.

Serieanmeldelse
17. maj 2023 | 14:54

En af drengene

Det spirende instruktørtalent Teys Schucany udstiller bedagede mandeidealer med tankevækkende ungdomsdrama om at føle sig forkert.

Serieanmeldelse
15. maj 2023 | 10:38

Citadel

En af de dyreste serier nogensinde er en glamourøs blanding af James Bond og Jason Bourne, men ligner mest to milliarder hældt ned i toilettet.

Serieanmeldelse
09. maj 2023 | 12:16

Beef

Netflix-serie om to martrede mennesker er hylemorsom og vold-underholdende, selv om historien knirker undervejs.

Serieanmeldelse
06. maj 2023 | 16:05

Som­mer­da­hl – sæson 4

Danmark fremstår som et yndigt turistparadis i den dansk-tyske krimiserie, der får Barnaby til at ligne socialrealisme og Badehotellet Anton Tjekhov.

Serieanmeldelse
27. apr. 2023 | 15:56

Queen Charlotte: A Brid­ger­ton Story

Forløber til populært kostumedrama trækker på moderne racismedebat, men skaber samtidig medrivende spænding i et forførende smukt rokokounivers.

© Filmmagasinet Ekko