Anmeldelser / Streaminganmeldelse

13 - 24 ud af 152
Streaminganmeldelse
07. mar. 2021 | 13:14

Moxie

Amy Poehler er blevet ramt af tidsånden og opildner den søde pige til kamp for en bedre verden med high school-filmens skabeloner.

Streaminganmeldelse
06. mar. 2021 | 17:45

The Capote Tapes

Dokumentar fortæller med aldrig før offentliggjorte optagelser historien om skandaleforfatteren Truman Capotes sociale selvmord i 1960’ernes newyorker-elite.

Streaminganmeldelse
06. mar. 2021 | 13:03

Pelé

Der er glimt af storhed, men instruktørerne formår at få Pelé til at ligne en 0-0-kamp i regnvejr.

Streaminganmeldelse
02. mar. 2021 | 20:42

Time

Det er sært livsbekræftende at se livet udfoldet på trods, når en mor, hvis mand sidder i fængsel, over tyve år opdrager seks børn til at blive mønsterbrydere.

Streaminganmeldelse
02. mar. 2021 | 19:02

Raya og den sidste drage

En krigerprinsesse og en rapkæftet drage skal redde verden fra den visse undergang i underholdende og flot Disney-eventyr.

Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 15:06

The Climb

Bittersød komedie om et mandevenskabs op- og nedture underholder med visuel komik og sans for tilværelsens absurditet.

Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 10:20

First Cow

Oversete Kelly Reichardts drama om kulturmøder og amerikansk kapitalisme er et underskønt værk og en af de mest sensuelle madfilm nogensinde.

Streaminganmeldelse
26. feb. 2021 | 09:28

Never Rarely Sometimes Always

Barskt abortdrama om unge piger på afveje i New York fremkalder tårer og får det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Streaminganmeldelse
25. feb. 2021 | 13:50

Black Art: In the Absence of Light

Dokumentar er en kærkommen og lærerig udforskning af afroamerikansk kunst, som den hvide kunstverden har forbigået.

Streaminganmeldelse
24. feb. 2021 | 09:37

Mis­be­haviour

Britisk film om feministisk protest ved skønhedskonkurrence savner virkelighedens revolutionære gejst.

Streaminganmeldelse
23. feb. 2021 | 18:52

Tel Aviv on Fire

Palæstinensisk komedie om en sæbeopera viser med et eminent manuskript, at der er flere ligheder end forskelle blandt mellemøstlige stridsbrødre.

Streaminganmeldelse
22. feb. 2021 | 20:56

The Painter and the Thief

Mesterlig norsk dokumentar byder på en virkelighed vildere end fantasien i mødet mellem to mennesker, der spejler hinandens mørke.

© Filmmagasinet Ekko