Anmeldelser / Streaminganmeldelse

13 - 24 ud af 98
Streaminganmeldelse
17. aug. 2020 | 19:22

An American Pickle

Man skal tilbage til Coen-brødrenes A Serious Man for at finde en så veloplagt kærlig, men også hudflettende udlevering af jødisk selvforståelse i USA.

Streaminganmeldelse
14. aug. 2020 | 19:03

Tågesyn

Ivan Elmer har for næsten ingen penge skabt en interessant og imponerende billedstærk debutspillefilm, der giver løfter om noget stort.

Streaminganmeldelse
31. juli 2020 | 15:04

Won’t You Be My Neighbor?

Tårerne får frit løb, når dokumentar om en populær børnevært bringer os tilbage til barndommen og får os til huske en visdom, vi i voksenlivet har fortrængt.

Streaminganmeldelse
23. juli 2020 | 12:29

A Beautiful Day in the Neigh­bor­hood

Tom Hanks leverer eminent skuespil som et gennemført godt menneske i herlig film, der passer perfekt til urolige tider.

Streaminganmeldelse
15. juli 2020 | 08:58

Showbiz Kids

Modig HBO-dokumentar sætter fokus på et stort tabu i film- og tv-branchen – børnearbejde – og viser med skræmmende eksempler, hvad det betyder at få frataget sin barndom.

Streaminganmeldelse
07. juli 2020 | 17:21

Greyhound

Tom Hanks’ flådedrama fra Anden Verdenskrig underholder med effektiv action, men personskildringen holder ikke vand.

Streaminganmeldelse
03. juli 2020 | 17:50

The Old Guard

Actionbrag med Charlize Theron byder på velkoreograferede kampe, men handlingen er forudsigelig, og filmen tager sig selv for alvorligt.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

Streaminganmeldelse
24. juni 2020 | 16:00

Eu­ro­vi­sion Song Contest: The Story of Fire Saga

Will Ferrell er urkomisk i hyldest til Melodi Grand Prix’ svulstige sceneshow i musikalsk komedie, der ligesom sangkonkurrencen naturligvis er for meget af det gode.

Streaminganmeldelse
21. juni 2020 | 23:01

A Rainy Day in New York

Woody Allens seneste newyorkerfilm er et substansløst alderdomsværk, der mageligt har lagt sig ind imellem Netflix’ andre usjove, romantiske komedier.

Streaminganmeldelse
19. juni 2020 | 11:07

Bully. Coward. Victim. The Story of Roy Cohn

Forhadt stjerneadvokat trækkes ned i mudderet af sine modstandere i sensationelt filmportræt, der savner viljen til at nuancere og finde forklaringer.

Streaminganmeldelse
10. juni 2020 | 20:33

The Trip to Greece

Den morsomme filmserie om to både skamløse og skamfulde britiske skuespillere på roadtrip slutter overrumplende og efterlader en ægte tåre på anmelderens kind.

© Filmmagasinet Ekko