Nyhed
04. apr. 2018 | 10:13

Adam Sandler spiller for Safdie-brødrene

Foto | Atsushi Nishijima
Mellem en stjerneparade af dygtige skuespillere stjæler Adam Sandler billedet i The Meyerowitz Stories som familiens akavede musikertalent Danny.

Den anmelderforhadte skuespiller er bedst kendt for dårlige komedier, men har leveret toppræstationer og spiller hovedrollen i Good Time-instruktørernes næste film.

Af Nicki Bruun

Instruktørbrødrene Josh og Benny Safdie overraskede de fleste, da de med teenageidolet Robert Pattinson i 2017 indtog Cannes med deres feberdrøm af en krimi-thriller: Good Time.

På festivalen samme år begejstrede Adam Sandler sine mange kritikere med rollen som den akavede Danny i Noah Baumbachs The Meyerowitz Stories.

Nu slår de hyldede indie-instruktører og den anmelderforhadte skuespiller i mange dårlige komedier pjalterne sammen, skriver branchemediet Deadline Hollywood.

Adam Sandler skal spille hovedrollen i Safdie-brødrenes næste film, der har titlen Uncut Gems.

Producerne er ingen ringere end Martin Scorsese og Scott Rudin, der har stået bag Oscar-vinderen No Country for Old Men.

New Yorks juveler
En af de få andre oplysninger om Uncut Gems er, at den foregår i New Yorks såkaldte diamantdistrikt, hvor over 4000 juvelerer holder til på et meget lille område af Manhattan.

Det giver god mening, da titlen er en reference til uslebne diamanter, og en krimi-thriller nok kan tænkes at finde sted i den verden. Men også fordi Safdie-brødrene i deres foreløbige film, som også tæller Heaven Knows What, har holdt sig til hjembyen New York.

Efter gennembruddet sidste år har det dog også været fremme, at de to filmskabere skal lave en genindspilning af Walter Hills buddy cop-film 48 timer, der foregår i San Francisco.

Det var oprindelig Jonah Hill, der havde hovedrollen i Uncut Gems, men han har måttet trække sig på grund af andre roller.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko