Nyhed
02. dec. 2021 | 14:05

Årets bedste julegave

Foto | Filmmagasinet Ekko
Der er store filmoplevelser og spændende læsestof til hele næste år i vente, hvis du giver et julegaveabonnement på Ekko til en af dine kære eller dig selv.

Giv et årsabonnement på Danmarks bedste filmmagasin med fire numre i det nye år, digital adgang til tidligere blade og en ekstra gave til biografen eller streamingtjeneste.

Af Nicki Bruun

Før vi får set os om, kimer det til julefest med mad på bordet og gaver under træet.

Hvis du som så mange andre bliver stresset bare ved udsigten til at skulle købe gaver til familie og venner, står Filmmagasinet Ekko klar med et godt tilbud.

Giv et julegaveabonnement på Danmarks bedste filmmagasin til en kær filmelsker! Det koster kun 395 kroner og åbner for en verden af gode filmoplevelser.

Foruden et års abonnement med fire numre i et flot coffee table-format, følger der også en ekstra gave med. Via bestillingssiden kan du vælge mellem at få enten en gratis biografbillet, halv pris på tolv billetter til biografklubben Filmporten eller adgang til fem lejefilm på Blockbuster.

Dermed er der sikret underholdning i filmens verden et helt år frem og mere til. Et abonnement giver nemlig også adgang til vores app, hvor man digitalt kan læse samtlige numre.

Forsmag på Riget
Med en bestilling af et julegaveabonnement medfølger som en bonus også det aktuelle Ekko #89, hvor Bodil Jørgensen indtager forsiden. Her fortæller skuespilleren om sit samarbejde med Lars von Trier i den kommende tredje sæson af kultserien Riget.

Vil du hellere have noget andet at lægge under juletræet, kan du få sendt et valgfrit magasin fra vores arkiv til enten dig selv eller gavemodtageren.

Skriv det blot i bestillingsformularen, når du bestiller et abonnement.

Vi ekspederer helt frem til jul, men hvis du vil være sikker på få gaven inden juleaften, skal vi have din bestilling senest den 16. december kl. 12.

Ved spørgsmål eller behov for hjælp kan Ekko kontaktes på telefon 8838 9292 eller sekretariat@ekkofilm.dk.

Glædelig filmjul!

Kommentarer

Ekko #89

Bodil Jørgensen indtager forsiden i det nye nummer af Ekko.

Giv et julegaveabonnement.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko