Nyhed
06. feb. 2012 | 17:35

Ekko-release i begærets kløer

Foto | Fox Searchlight Pictures
Shame

Kom til Ekko-release med snigpremiere på sex-tragedien Shame, der har tidens hotteste mandlige skuespiller Michael Fassbender i hovedrollen.

Af Jesper Bo Petersen

Sex er dejligt, sex er sundt, men sex kan også være en besættelse — en reel lidelse. Tirsdag 21. februar holder Ekko release på det nye nummer i Grand Teatret, og det bliver en aften med fokus på sexafhængighed.

Vi viser nemlig — for første gang i Danmark — Shame, hvor Michael Fassbender spiller Brandon, en ung succesrig forretningsmand på evig jagt efter det næste fix.

Han charmerer sig til det, betaler for det, eller også gør han det bare selv. Han kommer længere og længere ud, og da hans søster (Carey Mulligan) konfronterer ham med alle dæmonerne, rejser spørgsmålet sig: Kan Brandon slippe ud af sit begærs fængsel?

”Når det kommer til rent skuespiltalent og potentiale, har Daniel Day-Lewis fået sig en ung udfordrer,” skrev The Hollywood Reporters topanmelder, Todd McCarthy, om Fassbender i sin anmeldelse af Shame, der er en af de mest ventede film i år.

Michael Fassbender er et sandt stjerneskud på den internationale filmhimmel og har spillet alt fra Magneto i X-men: First Class til sultestrejkende IRA-oprører i Hunger. Og i det nye nummer af Ekko kan man læse meget mere om sex-tragedien Shame og den tysk-irske skuespiller. Nummeret udkommer dagen efter, men på aftenen er det inkluderet i billetprisen på 95 kroner.

Filmen vises den 21. februar i Grand Teatret og starter klokken 21.30. Efterfølgende byder Ekko og Grand på forfriskninger og filmsnak i biografens foyer. Billet kan købes på www.grandteatret.dk under ”Genveje til billetbestilling” i højremenuen.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko