Ekko Shortlist Awards
24. okt. 2018 | 13:41

Livestreaming: Følg nomineringerne!

Foto | Filmmagasinet Ekko
Vi har lavet ovenstående stemningsvideo med klip fra nogle af de knap 150 fantastiske film, der er kommet på Ekko Shortlist det forgangne år og som er i spil til årets store prisfest.

Tirsdag den 30. oktober afslører Anders Lund Madsen i en livestreaming de nominerede til årets prisuddeling for talenter og kortfilmmagere i Ekko Shortlist Awards 2018. Følg med her på siden eller Facebook!

Af Nicki Bruun og Claus Christensen

Lige knap 150 film er kommet ind på Ekko Shortlist det seneste års tid. De er alle sammen i spil til årets prisuddeling den 24. november, hvor entertaineren Anders Lund Madsen er vært for den store filmfest på Bremen Teater.

Men først skal de nominerede selvfølgelig afsløres, og det er særligt spændende i år, hvor feltet har været uhyre stærkt med flere dybt originale film!

Anders Lund Madsen vil med vanligt vid løfte sløret for, hvem de heldige er. Det sker den 30. oktober kl. 13 i en live-streaming på Ekkos hjemmeside og Facebook.

De nominerede er blevet udpeget af årets historisk store jury af filmfolk, der blandt andet tæller skuespillerne Mia Lyhne og Ditte Hansen, instruktørerne Michael Noer og Lotte Svendsen samt Jakob Stegelmann fra Troldspejlet.

Juryen sidder i disse dage og finder frem til, hvilke film og præstationer der skal fremhæves i elleve kategorier som bedste fiktion, mandlige og kvindelige skuespiller, manuskript og fotografering. Over 35 film og præstationer kan se frem til at blive nomineret.

Brugerne bestemmer
På dagen bliver det også afsløret, hvilke film der skal kæmpe om Shortlist Prisen og Publikum Prisen. Det er de femten film, der i løbet af det seneste år har været mest populære på Ekko Shortlist.

Efter offentliggørelsen af nomineringerne kan Ekkos brugere stemme på deres favoritter tre uger frem.

Vinderne i de elleve kategorier bliver fundet i en 50/50-blanding af brugernes stemmer og juryens vurdering. Shortlist Prisen uddeler juryen alene, mens Publikum Prisen bestemmes alene ud fra brugernes stemmer.

Husk derfor at følge med, når de nominerede bliver afsløret, og ikke mindst at stemme efterfølgende.

Og så kan der selvfølgelig købes billet til det store show, hvor de endelige vindere skal findes. Med sidste års vellykkede prisuddeling – hvor Anders Lund Madsen også stod i spidsen – in mente, tør vi godt love et brag af en filmfest!

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Afholdes 24. november i Bremen Teater.

Showet starter kl. 19 (dørene åbner kl. 18).

Aftenens vært er Anders Lund Madsen.

Sponsoreret af C More og støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

Entre: 130 kroner.

Køb billet.

© Filmmagasinet Ekko