Nyhed
05. aug. 2020 | 23:03

Ekkos forsidestjerne slår igennem internationalt

Foto | HBO
Hun fik sit gennembrud med titelrollen i En frygtelig kvinde, men nu er Amanda Collin på vej til at indtage verden med hovedrollen i tv-serien Raised by Wolves.

Danske Amanda Collin fortæller brutal historie om tre små grise i stor hovedrolle som androide i Ridley Scotts længe ventede HBO-serie Raised by Wolves.

Af Nicki Bruun

Amanda Collin er på forsiden af det aktuelle nummer af Ekko, hvor hun fortæller om at arbejde med Ridley Scott i den stort anlagte HBO-serie Raised by Wolves.

Og danskeren ser ud til at indtage den absolutte hovedrolle, hvis man skal bedømme ud fra den første trailer (se nederst i artiklen).

Hun spiller en androide ved navn Mor, der sammen med sin partner Far tager sig af en gruppe børn på en mystisk planet. Menneskenes samfund er blevet splittet på grund af religiøse forskelligheder, og derfor må androiderne tage sagen i egen hånd.

Amanda Collin fylder nærmest det hele i traileren, hvor hun fortæller en historie om tre små grise, mens en række brutale hændelser finder sted på billedsiden.

Alien- og Blade Runner-legenden Ridley Scott har instrueret de første to afsnit og producerer Raised by Wolves, der er skabt af manuskriptforfatteren Aaron Guzikowski, som har skrevet blandt andet Prisoners og Michael Noers Papillon.

Raised by Wolves har været længe undervejs, men nu er der langt om længe kommet en premieredato til sci-fi-serien. Branchemediet Indiewire skriver, at serien kommer på den amerikanske streamingtjeneste HBO Max den 3. september.

Dermed kan vi nok regne med, at Raised by Wolves vil kunne ses i Danmark umiddelbart derefter, sandsynligvis på HBO Nordic.

Trailer: Raised by Wolves

Kommentarer

Ekko #85

Amanda Collin er på forsiden af Ekkos aktuelle nummer.

Køb magasinet i kiosker eller få det tilsendt.

Hvis du tegner årsabonnement, kan du vælge mellem to gratis biografbilletter eller fem film på Blockbuster.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko