Nyhed
12. aug. 2022 | 10:07

Familie slukker stjernes respirator

Foto | uoplyst
Anne Heche blev berømt både for sine roller i film og tv-serier samt sit romantiske forhold til en anden kvinde i et af Hollywoods første officielle homoseksuelle par.

Den 53-årige skuespiller Anne Heche har i en uge ligget i koma efter en bilulykke, og nu har familien opgivet håbet om et mirakel.

Af Nicki Bruun

Den 5. august kørte skuespilleren Anne Heche galt i sin bil. Der gik ild i både bilen og det hus, hun kørte ind i, så brandmænd i en time kæmpede for at redde hende ud.

Siden har hun ligget i koma, og nu siger hendes familie ifølge internationale medier, at 53-årige Heche ikke forventes at overleve.

Hun har fået så alvorlig hjerneskade, at hun holdes kunstigt i live. Familien er i gang med at tage stilling til organdonation, og derefter vil de slukke hendes respirator.

”Anne havde et stort hjerte og mødte alle med sin generøse ånd. Hun havde et enormt talent, men hun så det at sprede venlighed og glæde som sit livsværk — især i forhold til, hvem man må elske,” lyder det i en udtalelse fra skuespillerens familie.

Familien havde efter sigende håbet på et mirakel, men har nu øjensynligt taget afsked med Heche.

”Hun vil blive husket for sin modige ærlighed og savnet for det lys, hun bragte ind i verden.”

Kærest med DeGeneres
Anne Heche blev berømt i 1990’erne, hvor hun havde roller i Donnie Brasco, Når halen logrer med hunden og Gus Vant Sants genindspilning af Psycho.

Skuespilleren spillede sammen med Harrison Ford i overlevelses-komediedramaet 6 dage, 7 nætter fra 1998. I den periode blev Heche også kendt på grund af sit privatliv.

Hun var kæreste med stjernen Ellen DeGeneres, da denne under stor mediebevågenhed sprang ud som homoseksuel.

Op gennem 00’erne medvirkede Heche i en række film og serier som L.A. Gigolo, Men in Trees og Hung. I nyere tid har det været småt med store roller for Anne Heche, som dog stadig havde en lang række projekter undervejs, da hun kørte galt.

Ifølge politiet i Los Angeles har man gennem en blodprøve konstateret, at Heche på ulykkestidspunktet havde narkotiske stoffer i blodet.

Tv-stationen Lifetime har meddelt, at man stadig vil give tv-filmen Girl in Room 13 – hvor Heche medvirker – premiere i september som planlagt.

Foruden forholdet til Ellen DeGeneres har Anne Heche været gift en gang og haft et længerevarende forhold til en mand. Hun har to børn.

Trailer: Remake af Psycho

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko