Oscar 2022
15. feb. 2022 | 10:02

Kvindeligt trekløver vært for Oscar

Foto: Jon Pack, Peter Yang og Conaco
Fra venstre er det Wanda Sykes, Amy Schumer og Regina Hall, der efter alt at dømme skal stå for underholdningen som værter ved årets Oscar-uddeling.

Ifølge førende branchemedie skal skuespilleren Regina Hall og komikerne Amy Schumer og Wanda Sykes stå i spidsen for årets store prisuddeling med dansk deltagelse.

Af Nicki Bruun

De sidste tre år har verdens førende filmfest, Oscar-uddelingen, løbet af stablen uden en vært.

I skyggen af coronakrisen har showet mildt sagt været skuffende, men nu håber Oscar-akademiet øjensynligt at komme tilbage for fuld udblæsning.

Man har nemlig valgt at udpege hele tre værter til at stå i spidsen for årets prisuddeling, skriver det sædvanligvis velinformerede branchemedie Variety.

Kilder fortæller mediet, at skuespilleren Regina Hall og komikerne Amy Schumer og Wanda Sykes skal være værter ved Oscar-uddelingen, der finder sted den 27. marts.

Det er ikke officielt bekræftet, men når amerikanerne vågner senere i dag, bliver årets værter officielt afsløret i tv-programmet Good Morning America. Men ifølge Variety er det kvindelige trekløver kørt i stilling, og Amy Schumer skrev søndag et indlæg på Instagram, hvor hun skrev, at der var store nyheder på vej.

Det danske håb
Årets Oscar-uddeling bliver endnu med en spændende omgang set med danske øjne.

Efter sejren til Thomas Vinterbergs Druk sidste år er en dansk film, Flugt, igen i spil til at vinde prisen for bedste internationale film. Jonas Poher Rasmussens animerede dokumentar er sågar også nomineret til bedste animationsfilm og dokumentar.

Desuden er Martin Strange-Hansens On My Mind nomineret for bedste kortfilm, mens danske Dan Laustsen kan vinde en Oscar for bedste fotografering med sine smukke billeder i Guillermo del Toros Nightmare Alley.

Det vides endnu ikke præcis, hvordan Oscar-uddelingen konkret kommer til at foregå. Men med de kvinder i front skulle underholdningen være sikret.

Regina Hall er blandt andet kendt for sine roller i komedie-franchisen Scary Movie. Amy Schumer slog igennem med sit eget tv-program og har siden spillet hovedroller i Trainwreck og I Feel Pretty. Wanda Sykes er bedst kendt som komiker, men har også haft roller i en lang række film og serier som Bad Moms og Black-ish.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko