Snigpremiere
05. apr. 2018 | 23:52 - Opdateret 06. apr. 2018 | 11:25

Snigpremiere på årets galsindige danske film

Foto | Jonas Berlin
Der sker mærkelige ting og sager, når Frederik (Frederik Cilius) og Rasmus (Rasmus Bruun) rejser til Kina for at starte en forretning med at sælge sanktbernhardshunde.

Kom til Q&A med Mads Brügger og duoen bag Den Korte Weekendavis, når Ekko holder snigpremiere på den skrupskøre Sankt Bernhard Syndikatet.

Af Nicki Bruun og Claus Christensen

Mads Brügger, duoen bag Den Korte Weekendavis og en flok sanktbernhardshunde. 

Det er bestanddelene i Sankt Bernhard Syndikatet, som er instrueret af Mads Brügger og har Frederik Cilius og Rasmus Bruun i hovedrollerne. I filmen spiller de to gamle venner, der rejser til Kina for at avle de eftertragtede delikatesse-hunde, som kan indbringe en formue på det sorte marked. 

Det lyder som et lettere galsindigt, men også højst underholdende projekt, og du kan opleve det alt sammen ved Ekkos snigpremiere sammen med filmens hovedkræfter! 

Det sker i CinemaxX den 9. maj kl. 19.30. Efter filmen er der en veloplagt Q&A med Mads Brügger, Frederik Cilius og Rasmus Bruun, der nok har nogle historier at fortælle om, hvordan de optog den skæve komedie i Kina. 

Køb billet

Tossemørk komik
Sankt Bernhard Syndikatet deltager i april i den prestigefulde Tribeca-festival i USA, hvor den er udvalgt sammen med ni andre internationale spillefilm. 

Mads Brügger har tidligere markeret sig med dokumentarerne Ambassadøren og Det røde kapel, som han selv medvirker i, men nu tager han altså springet til fiktionen. Det gør han med en deadpan-komedie, hvor de to hovedrolleindehavere leger med deres radio-image. Men i stil med Brüggers Ambassadøren er det også en satire om vesterlændinge, der rejser ud i verden for at tjene store penge.

Det er også den første film for Frederik Cilius og Rasmus Bruun. Makkerparret er kendt for deres satire-radioprogram på Radio24syv, som har gjort seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm (Cilius) til en elsket skikkelse. 

Filmens trailer antyder en både tosset og til tider mørk komedie, der på overfladen kan ligne en ny Klovn, men som også laver sjov med en dødelig sygdom. 

Vi glæder os til at vise, hvad der sker, når hundene bliver sluppet løs!

Trailer: Sankt Bernhard Syndikatet

Kommentarer

Ekko-snigpremiere

Ekko inviterer til snigpremiere på komedien Sankt Bernhard Syndikatet.

Efter filmen er der Q&A med instruktøren Mads Brügger samt Frederik Cilius og Rasmus Bruun fra Den Korte Weekendavis.

Det sker 9. maj kl. 19.30 i CinemaxX i København.

Køb billet her.

© Filmmagasinet Ekko