Ekko-event
09. dec. 2021 | 10:07

Event: Mød Rasmus Bjerg & vildmændene

Foto | Jonatan Mose
Danske Martin (Rasmus Bjerg) flygter ud i de norske fjelde for at komme i kontakt med sin indre ur-mand, men det er svært at klare sig uden den moderne verdens bekvemmeligheder.

Kom til snigpremiere på hylemorsomme Vildmænd og oplev skuespillerne Rasmus Bjerg og Zaki Youssef samt instruktør Thomas Daneskov live på scenen.

Af Nicki Bruun

Publikum har måttet vente længe på Vildmænd.

Nu kan du være blandt de første til at se den danske komedie, når Filmmagasinet Ekko holder en snigpremiere den 3. januar kl. 18.30 i Big Bio Nordhavn!

Køb billet.

Snigpremieren krydres med et besøg af skuespillerne Rasmus Bjerg og Zaki Youssef. De har hovedrollerne som et umage makkerpar, der mødes i de norske fjelde.

Også instruktøren Thomas Daneskov kommer for at fortælle om baggrunden for historien om en mands midtvejskrise.

Efter visningen vil de tre filmfolk blive interviewet på scenen af Ekkos chefredaktør Claus Christensen. Publikum vil også få mulighed for at stille spørgsmål.

Lær at have det dårligt
Vildmænd handler om danske Martin (Rasmus Bjerg), der fuld af angst flygter fra familien og tager til Norge for at bo i naturen og med bue og pil jage sin egen mad som en ægte vildmand.

Men det er ikke nemt for et moderne storbymenneske at leve i pagt med naturen. Det giver nogle kostelige optrin, og i det aktuelle Ekko #89 skriver vor anmelder, at filmen konstant formår at overraske.

Thomas Daneskov er en af Danmarks mest lovende instruktører, der nu står foran sit store gennembrud.

Han blev som ganske ung vinder ved det første Ekko Shortlist Awards i 2014 med Ud, spring over, ind. Efterfølgende lavede han uden støtte Cph Pix-vinderen Eliten og senere mockumentary-serien Joe Tech for DR.

Vi interviewede Thomas Daneskov i Ekko #87 om Vildmænd.

”Hvis der er en mission med filmen, er det at gøre mænd bedre til at have det dårligt,” siger instruktøren i artiklen, som abonnenter også kan læse digitalt via appen.

Filmen får først premiere i landets biografer den 13. januar. Men du kan altså sparke det nye filmår i gang med masser af grin og stof til eftertanke, når vi viser filmen den 3. januar!

Trailer: Vildmænd

Kommentarer

Ekko-snigpremiere

Kom til snigpremiere på Vildmænd.

Afholdes 3. januar kl. 18.30 i Big Bio Nordhavn.

Køb billet.

Få en filmgave, når du giver Ekko i julegave.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko