Nyhed
21. nov. 2017 | 10:32

Stone anklages for hævngerrig sexchikane

Foto | Paramount Pictures
Oliver Stone har lavet film om fortiden som mordet på præsidenten i JFK og The Doors om det legendariske rockband. Nu er det instruktørens egen fortid, der er kommet under lup.

”Tag mig, baby,” skulle Oliver Stone have blev skuespilleren Melissa Gilbert om at sige under castingen af The Doors, mens hun var på alle fire.

Af Nicki Bruun

Oliver Stone måtte hurtigt trække sine kommentarer tilbage, da han sympatiserede med Harvey Weinstein efter de mange anklager mod producenten.

Nu bliver instruktøren selv anklaget for sexchikane!

Skuespilleren Melissa Gilbert fortæller til radioprogrammet Radio Andy om en oplevelse med Oliver Stone under castingen til The Doors fra 1991, skriver Deadline Hollywood.

”Jeg sidder faktisk og er bange for at sige hans navn, fordi jeg er nervøs for en modreaktion,” sagde Melissa Gilbert først i radioprogrammet til vært Andy Cohen. Til sidst udbrød hun dog: ”Fuck det! Det var Oliver Stone under The Doors.”

Hævnaktion
Melissa Gilbert var til casting på rollen, der endte med at gå til Meg Ryan. Under castingen blev skuespilleren bedt om at spille en scene, som Oliver Stone angivelig havde skrevet specifikt til hende med det formål at tage hævn, fordi hun efter eget udsagn havde ydmyget ham offentligt.

”Tag mig, baby,” blev hun efter sigende bedt om at sige, mens hun gik på alle fire.

”Han skrev denne særlige scene, som jeg fysisk skulle spille for ham i castingrummet, og det var ydmygende og fælt,” siger Melissa Gilbert i Radio Andy og tilføjer: ”Han fik hævn over mig, og det gjorde ondt.”

Anklager om befamlinger
Foruden Melissa Gilbert har den tidligere Playboy-model Carrie Stevens ifølge Deadline Hollywood også været ude med anklager mod Oliver Stone.

Ifølge Carrie Stevens har instruktøren engang befamlet hende under en fest.

Oliver Stone har endnu ikke udtalt sig om nogen af beskyldningerne.

Instruktøren var på forsiden af Ekko #73, hvor vi talte med ham og bragte et stort essay af forfatteren Carsten Jensen om Snowden, filmen om whistlebloweren Edward Snowden. Senest har Stone skabt en kritikerrost dokumentarserie om den russiske præsident, Putin ifølge Oliver Stone.

Fremtiden uvis
Oliver Stone har også været involveret i tv-serien Guantanamo. Den skulle være blevet produceret af The Weinstein Company, men blev ligesom mange andre film og serier sat i bero, da skandalen omkring Harvey Weinstein begyndte at rulle.

Fremtiden for serien er på nuværende tidspunkt uvis, men Oliver Stone har udtalt, at han ikke vil være del af den, så længe The Weinstein Company er med.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko