Nyhed
31. mar. 2020 | 10:48

Serie skaber fokus på uopklaret forbrydelse

Foto | Netflix
Carole Baskin ejer en park for eksotiske dyr og fortæller i Tiger King om sin kærlighed til tigre, men er ikke glad for, at serien også fokuserer på mysteriet om hendes forsvundne mand.

En af de medvirkende i den opsigtsvækkende Netflix-serie Tiger King er meget skuffet over, at hun bliver fremstillet som skyldig i sin mands forsvinden, der stadig efterforskes.

Af Nicki Bruun

Den opsigtsvækkende true crime-serie Tiger King er ikke bare den mest populære på Netflix, men det mest omtalte streaming-produkt i disse corona-dage.

Det er en vanvittig historie om død, drabsforsøg og smukke tigre – og så er der også et åbent mysterium om en af de medvirkendes forsvundne ægtefælle.

På det store internet er der ikke så få mennesker, der efter at have set serien om fejden mellem karismatiske Joe Exotic og tiger-entusiasten Carole Baskin, er kommet med denne anklage: Sidstnævnte slog sin millionærmand Don Lewis ihjel.

Han forsvandt sporløst i 1997, og serien holder så at sige alle muligheder åbne for, hvordan det skete. De lader også Baskins konkurrent Joe Exotic spekulere meget i, at hun fodrede ægtemanden til tigrene eller begravede ham under en septiktank.

Carole Baskin sagde i et interview i sidste uge, at hun er meget skuffet over, hvordan Tiger King er faldet ud, fordi hun føler sig snydt af serieskaberne Eric Goode og Rebecca Chaiklin.

De har nu svaret i et interview, at de på ingen måde har tvunget de medvirkende til at være med. Og på Twitter har politimesteren i Carole Baskins hjemby i staten Florida skrevet, at nu vist er et godt tidspunkt at minde folk om sagen, der stadig er åben.

Homoseksuel våbenelsker
Tiger King
er mange menneskers favoritbeskæftigelse, mens de sidder isoleret og praktiserer social distance foran tv-skærmen.

I hvert fald er interessen for selv de mindste detaljer i serien eksploderet på sociale medier. Her går fans amok over et gammelt billede, hvor en anden af seriens medvirkende – Doc Antle – optræder sammen med musikeren Britney Spears.

Han leverede nemlig tigeren, der også var med, da popstjernen optrådte med en hvid slange om halsen til prisuddelingen MTV Music Awards i 2001.

Derudover er kampen også begyndt blandt Hollywoods skuespillere om, hvem der skal spille den våbenelskende og homoseksuelle Joe Exotic i den uundgåelige filmatisering af historien.

Komikeren Dax Shepard ser sig selv som den rigtige, skriver han på Twitter, mens Oscar-nominerede Edward Norton svarer, at Shephard er for ung – og kører dermed sig selv i stilling?

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko