Nyhed
02. aug. 2021 | 13:51

Se Pagten gratis med køb af Ekko

Foto | Rolf Konow
Succesforfatteren Karen Blixen (Birthe Neumann) og unge Thorkild Bjørnvig (Simon Bennebjerg) indleder et særligt forhold i Pagten, som får seks stjerner af Ekkos anmelder.

Hvis du bestiller et årsabonnement på Danmarks førende filmmagasin, får du to biografbilletter, som kan bruges på det roste Karen Blixen-drama Pagten eller en anden aktuel film.

Af Claus Christensen

”Birthe Neumann er Karen Blixen, og for Bille August er den ufatteligt smukke, erotiske og nuancerede film en triumf, der samler hele hans karriere.”

Forfatteren Kristian Ditlev Jensen er så begejstret for Pagten – Bille Augusts drama om Karen Blixen – at han giver sjældne seks stjerner.

Filmen får biografpremiere på torsdag, og hvis du nu bestiller et årsbonnement på Filmmagasinet Ekko, får du to gratis biografbilletter til at se filmen sammen med en ven.

Billetterne kan bruges i Nordisk Film Biografer over hele landet og har en samlet værdi af 180 kroner. Så der er en stor besparelse på Ekko-abonnementet, der blot koster 395 kroner.

Bestil abonnement og få billetter her.

Du vil med posten modtage det aktuelle nummer af Ekko, hvor Bille August selv har skrevet en meget morsom artikel om sit katastrofale møde med Hollywood i 1980’erne.

Forsiden prydes af instruktøren Charlotte Sieling, der giver sit første interview om storfilmen Margrete den Første, som har premiere 16. september.

Nummeret byder også på en historie om Mads Mikkelsen og hans skygge, debat om Woody/Mia-dokumentaren, en rejse til hjemstavnen med Hvor kragerne vender-instruktøren Lisa Jespersen og et stort tema om remakes, plagiater og tyverier.

Næste magasin udkommer midt i september og byder på artikler om Denis Villeneuves filmatisering af Dune samt efterårets andre mest ventede premierer i biografen og på streaming.

Trailer: Pagten

Kommentarer

Ekko #88

Bille August skriver om sit katastrofale møde med Hollywood i det nye nummer af Ekko.

Få en filmgave, når du tegner abonnement.

Køb magasinet i kiosker eller få det tilsendt.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko