Nyhed
02. feb. 2011 | 15:28

Snigpremiere med Jesper Christensen

Kom til Ekko-release på tirsdag med snigpremiere på En familie og mød instruktør Pernille Fischer Christensen og Jesper Christensen, der tabte fjorten kilo til rollen.
Af Mikkel Kofod

”Jo mindre folk ved om mig, jo bedre. Jo mindre de ved, jo nemmere går min figur ind.”

Citatet stammer fra skuespilleren Jesper Christensen, som bevæger sig ubesværet fra den iskolde Bond-skurk Mr. White til bumsen på bænken.

Han giver sjældent interviews og optræder næsten aldrig offentligt. Nu får du imidlertid en enestående mulighed for at møde Jesper Christensen, når Ekko inviterer læserne til release på det nye blad og samtidig præsenterer hans seneste film En familie — to uger før premieren.

Nomineret til en Guldbjørn
En familie er en far/datter-historie med Jesper Christensen som bagerfamilien Rheinwalds dødsmærkede patriark, der lige til det sidste vil bestemme over både bageriet og familien.

Lene Maria Christensen spiller datteren, der for sin far står som den eneste kandidat til at overtage bageriet. Men da hun får tilbudt et kunstgalleri-job i New York, må hun vælge mellem sin egen lyst og forpligtigelsen over for det stolte familieforetagende.

Filmen var nomineret til en Guldbjørn ved sidste års filmfestival i Berlin, og Jesper Christensen leverer en helt ekstraordinær præstation som skræmmende autoritært familieoverhoved, der kæmper mod kræft.

Skældt ud af læger
”Jeg tabte fjorten kilo. Jeg er blevet skældt meget ud af nogle læger bagefter, for det må man ikke. Så det er slut med det, og nu her bagefter kan jeg også godt huske dengang med Robert De Niro, der tog en masse kilo på til Raging Bull. Det skal man ikke gøre,” siger Jesper Christensen til Ekko.

Efter filmen tager Ekkos Peter Schepelern en snak med Jesper Christensen og filmens instruktør, Pernille Fischer Christensen. 

Det finder sted i Empire Bio på Nørrebro tirsdag 8. februar kl. 20 og koster 95 kr. Med i prisen følger et friskbagt eksemplar af Filmmagasinet Ekko, der udkommer dagen efter, og et par mundfulde procentstærk alkohol efter filmen.

Bestilling på empirebio.dk eller tlf. 3536 0036

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko