Nyhed
28. aug. 2015 | 09:00 - Opdateret 01. sep. 2015 | 11:46

Snigpremiere: Oplev USA’s komikerkomet

Foto | Jody Lee Lipes
Der er byttet om på kønsrollerne i Trainwreck, hvor Amy Schumer får sat sit uforpligtende singleliv på prøve, da hun møder en hjertevarm sportslæge (Bill Hader).

Kom til snigpremiere med Ekko på årets romantiske komedie med det ustoppelige talent, Amy Schumer.

Af Esben Møller Hansen

Den bramfri komiker, Amy Schumer, er i USA kendt for sit tv-show, men nu brager hun internationalt igennem med sin første spillefilm: Trainwreck

Ekko inviterer til forpremiere med efterfølgende drinks i Empire Bio på mandag 7. september kl. 20 til årets romantiske komedie.

Filmen har fået selv kritiker Lars Bukdahls stenhårde hjerte til at smelte. Han fælder sågar en tåre i sin femstjernede anmeldelse.

”På grund af den massive mængde latter, der gik forud, var jeg ikke flov over den tåre. Jeg følte, jeg fortjente den,” skriver han i det nye nummer af Ekko, der netop er kommet på gaden.

I Trainwreck spiller Amy Schumer karrierekvinden, der lever et frit og uforpligtende singleliv. Men hendes aversion mod monogami bliver sat på en prøve, da hun møder en hjertevarm sportslæge (Bill Hader). 

Amy Schumer har selv skrevet manuskriptet til filmen, som er instrueret af komikergiganten Judd Apatow (Knocked Up og The 40-Year Old Virgin).

I et interview med Ekko fortæller 34-årige Schumer, at hun opfatter sig selv som feminist og kæmper for at nedbryde fordomme om kvinder.

”Hvis en mand går op på en scene og tager sin pik ud, tænker folk: ’Han er nok intelligent.’ Men de samme mennesker har en meget lille tolerancetærskel, når det gælder kvinders promiskuitet,” siger Amy Schumer.

Billetter til visningen i Empire Bio 7. september kl. 20 kan købes her.

Kommentarer

Snigpremiere

Ekko viser Trainwreck i Empire Bio mandag 7. september kl. 20.

Lars Bukdahl indleder filmen.

Efter visningen byder vi på en forfriskning i Empires foyer.

Bestil billetter.

© Filmmagasinet Ekko