Nyhed
06. feb. 2018 | 10:58

Uma Thurman deler video af voldsom ulykke

Foto | Robert Richardson
Som hævneren The Bride gør Uma Thurman stor skade på mange mennesker i Kill Bill, men under optagelserne kom hun selv hårdt til skade.

Skuespilleren tilgiver Quentin Tarantino for ulykke under optagelserne af Kill Bill og skyder skylden på Harvey Weinstein.

Af Nicki Bruun

I weekenden kom Uma Thurman som mange andre før hende frem med sin historie om, hvordan Harvey Weinstein har begået overgreb på hende ved flere lejligheder.

Men i interviewet med New York Times fortalte den 47-årige skuespiller også om en anden hændelse.

Under optagelserne af Kill Bill slog hun sig voldsomt, da hun i en scene kørte galt. Nu har Uma Thurman på sin Instagram delt videoen fra hændelsen, hvor man kan se, at ulykken er meget voldsom.

Videoen viser skuespilleren køre en bil, der skrider ud og rammer ind i et træ. Dernæst kan man se Uma Thurman tage sig til hovedet, hvorefter personale efterhånden dukker op for at hjælpe.

På Instagram kritiserer Thurman den manglende sikkerhed under optagelsen.

”Der var tale om uagtsomhed grænsende til det kriminelle, men jeg tror ikke, at det skete som følge af en ond hensigt,” skriver skuespilleren, der både slog hovedet og knæet.

”Quentin Tarantino beklagede dybt og gav mig optagelserne flere år senere, så de kan komme frem i lyset, selv om det kan skade ham.”

Harvey bærer skylden
Knap så tilgivende er Uma Thurman over for dem, som hun mener er ansvarlige.

”At hændelsen blev gemt væk er utilgiveligt!” skriver skuespilleren på Instagram og sætte navn på de skyldige ifølge hende: ”Lawrence Bender, E. Bennett Walsh og den berygtede Harvey Weinstein har ansvaret. De løj, ødelagde beviser og lyver stadig.”

Lawrence Bender har produceret Quentin Tarantinos film siden debuten Reservoir Dogs, men var ikke med på instruktørens to seneste, Django Unchained og The Hateful Eight.

Harvey Weinstein nægter sig skyldig i at have dækket over ulykken.

”Det er første gang, Harvey Weinstein hører, at Uma Thurman har haft problemer med behandlingen af hendes ulykke. Faktisk fortsatte hun arbejdet med Weinstein i tre film yderligere,” udtaler talsmænd for den tidligere topproducent.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko