Anmeldelser

2533 - 2544 ud af 2670
Boganmeldelse
10. maj 2013 | 07:59

Zentropia

De mest kontroversielle ting berøres ikke i overfladisk Zentropa-bog, der udstiller Peter Aalbæk Jensen som chefen fra Helvede.

Biografanmeldelse
08. maj 2013 | 09:18

Broken City

Ny action-film med Mark Wahlberg er så moraliserende, at man til sidst ender med at holde med en korrupt og whisky-bællende Russell Crowe.

Biografanmeldelse
08. maj 2013 | 00:03

Jeg taler til jer – John Kørners verden

Jørgen Leth lader John Kørners kunst være i centrum i sin nye dokumentarfilm, der på flere måder er ganske u-lethsk.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Kriger

Medrivende tysk svar på American History X fortæller historien om to unge piger, der kommer på afveje i et nynazistisk bandemiljø.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Side Effects

Steven Soderberghs nye film er en effektiv fortalt genrehybrid, som man aldrig ved, hvor man har.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Anna Karenina

Joe Wrights Tolstoj-filmatisering med en gennemlyst smuk Keira Knightley er langt hen ad vejen mageløs.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 23:48

Iron Man 3

Med Shane Black i instruktørstolen får Robert Downey Jr.’s jernmand en velgørende vitaminindsprøjtning og kamp til stregen af to sjældent veloplagte superskurke.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 20:37

Efter re­vo­lu­tio­nen

Oliver Assayas tegner et detaljerigt og momentvist morsomt portræt af 70'ernes dogmatik og politisk gejst.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 20:00

Silver Linings Playbook

De klassiske screwball-komedier er forbilledet for David O. Russells Oscar-nominerede film, der er fuld af skæve og skøre familier.

CPH PIX
19. apr. 2013 | 14:48

Diego Star

Stærke skuespilpræstationer i socialrealistisk film om en aldrende, afrikansk sømand. Vises på Cph Pix 19. og 23. april.

CPH PIX
17. apr. 2013 | 23:49

The Plague

En uudholdelig hedebølge danner rammen for en fin fiktiv skildring af fem virkelige personer. Premiere på Cph Pix torsdag.

CPH PIX
17. apr. 2013 | 23:06

Harmony Lessons

Foruroligende film fra Kasakhstan om en trettenårig dreng, der er en tikkende bombe i et gennemvoldeligt samfund. Premiere på Cph Pix torsdag.

© Filmmagasinet Ekko