Anmeldelser

3805 - 3816 ud af 4251
Biografanmeldelse
14. maj 2021 | 13:38

The United States vs. Billie Holiday

Biopic om magthavernes racistiske jagt på jazz-sangeren Billie Holiday ligner en klassiker med sin kærlighedstragedie og forrygende præstation af Andra Day.

Biografanmeldelse
21. maj 2014 | 01:09

The Unknown Known

Donald Rumsfeld støtter Guantanamo og tror ikke på fred i Mellemøsten. Errol Morris giver et sjældent indblik i Washingtons magtspil i sin dokumentar om forsvarsministeren.

Biografanmeldelse
21. dec. 2016 | 10:02

The Untamed

Surrealistisk, mexicansk trekantsdrama er et visuelt betagende mindfuck, hvor dyrene knepper, som var de undsluppet isolationsfængsel i Noas Ark.

Biografanmeldelse
03. okt. 2019 | 21:16

The Vanishing

Kristoffer Nyholms sene spillefilmdebut er inspireret af et autentisk mysterium, men forløser ikke sit potentiale som snigende thriller.

Serieanmeldelse
05. juni 2024 | 22:34

The Veil

End ikke Elisabeth Moss og dobbeltspil fra drejebogen i Den sorte svane kan redde mislykket agent-thriller, der er dummere, end politiet tillader.

Streaminganmeldelse
04. jan. 2022 | 17:04

The Velvet Un­der­ground

Todd Haynes har skabt noget nær det optimale portræt af den legendariske New York-gruppe, der banede vejen for rock som kunst.

Serieanmeldelse
07. maj 2022 | 15:01

The Viking – narko­kon­gens fald

Journalists optrevling af dansk narkobarons liv har potentialet til at være en medrivende dokumentarserie, men der er blevet truffet et fatalt valg.

Biografanmeldelse
02. sep. 2015 | 23:22

The Visit – An Alien Encounter

Michael Madsen skabte med den mesterlige Into Eternity nærmest sin egen genre: sci-fi-dokumentaren. I sin nye film spørger han, hvad vi ville gøre, hvis vi fik besøg fra det ydre rum.

Biografanmeldelse
29. apr. 2015 | 14:13

The Voices

Ryan Reynolds spiller sød massemorder i et vildt, hæmningsløst og lovligt selvnydende orgie i farvekoordinerede rædsler.

Serieanmeldelse
03. mar. 2021 | 20:41

The Vow

Hårrejsende dokumentarserie om amerikansk sexkult er mest effektiv, når den viser medlemmernes egne optagelser.

Biografanmeldelse
07. feb. 2017 | 14:36

The Wailing

Månedens film i Cinemateket er en overrumplende, sydkoreansk spøgelseshistorie, hvis dybe spørgsmål stadig spøger i vores gysereksperts baghoved.

Biografanmeldelse
01. okt. 2015 | 00:48

The Walk

Humoristisk spillefilm om manden, der gik på line mellem New Yorks tvillingetårne, får én til at føle, at man selv er til stede.

© Filmmagasinet Ekko