Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 3131
Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 21:47

Exit

Tidligere venstreekstremist og nynazist undersøger, hvad der får mennesker til at gå ind i ekstremistiske bevægelser, og hvorfor det er så svært at komme ud igen.

Cph:Dox 2018
17. mar. 2018 | 14:57

Caniba

Filmen om en japansk kannibal er så ubehagelig, at det nærmest er umuligt at se den til ende. Til gengæld får man et fascinerende indblik i en af menneskets bizarre sider.

Cph:Dox 2018
16. mar. 2018 | 12:20

Central Airport THF

Fluen på væggen-dokumentar fra nedlagt, tysk lufthavn giver et sympatisk indblik i flygtninges hverdag, men rammer ikke for alvor i hjertekulen.

Cph:Dox 2018
14. mar. 2018 | 11:18

Our New President

Hårdtslående og satirisk dokumentar om russiske fake news er næsten lige så manipulerende som de medier, den anklager for propaganda.

Cph:Dox 2018
13. mar. 2018 | 18:01

Gen­er­a­tion Wealth

Den selverklærede kulmination på fotografen Lauren Greenfields karriere er et sammensurium af tomme indsigter om overforbrug og jagten på rigdom.

Serieanmeldelse
11. mar. 2018 | 21:23

Liberty – afsnit 3

Bortset fra de indfødte kunne Tanzania i DR’s tv-serie lige så godt være et villakvarter på Amager med konebytning, sankthansbål, vejfest og sort arbejde.

Biografanmeldelse
08. mar. 2018 | 10:42

Asked­ren­gen – I trold­kon­gens sal

Hverken farlige trolde i norske fjelde eller moderne feminisme kan løfte eventyrfilm over det middelmådige.

Serieanmeldelse
04. mar. 2018 | 21:24

Liberty – afsnit 2

DR skruer i andet afsnit op for det Strindberg’ske drama, men klichéer er stadigvæk junglens lianer, som alle svinger sig hæmningsløst i.

Biografanmeldelse
01. mar. 2018 | 07:55

Red Sparrow

Der er blodig vold og nøgenhed til husarerne, når Jennifer Lawrence forsøger sig som russisk forførerske, men spion-thrilleren er en lunken fornøjelse.

Serieanmeldelse
27. feb. 2018 | 13:34

Advokaten

Viaplay satser ambitiøst med Advokaten, men plottet er hullet og serien alt for tydeligt dikteret af produktionskronerne.

Serieanmeldelse
25. feb. 2018 | 22:38

Liberty – afsnit 1

Stærkt skuespil holder DR’s nye søndagsskude flydende, men iscenesættelsen er stresset, og der mangler et større perspektiv ud over europæisk bondeanger.

Biografanmeldelse
21. feb. 2018 | 15:53

Molly’s Game

Aaron Sorkins debut som instruktør er en veludført historie om pengespil, hvor sentimentaliteten til sidst virker kalkuleret og anmassende.

© Filmmagasinet Ekko