Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2750
Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 20:05

The Heat

Klassisk buddy cop-genre får renæssance med østrogen-twist og Sandra Bullock og Melissa McCarthy på slap line.

Biografanmeldelse
07. aug. 2013 | 20:00

Red 2

John Malkovich er i hopla som hyperparanoid eks-spion og redder en ellers unødvendig anden omgang af sagaen om aldrende agenter.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

Monsters Uni­versity

Kortfilmen før Monsters University er mere sprudlende end selve hovedfilmen, der er en skuffende toer i monsteruniverset.

Biografanmeldelse
31. juli 2013 | 20:00

Paradis Håb

I det seneste nummer af Ekko bragte vi Christian Braad Thomsens store anmeldelse af Ulrich Seidls Paradis-trilogi. Her kan man læse et uddrag om den sidste af de tre film, Paradis Håb, der nu får premiere.

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

3096 dage

Filmen om Natascha Kampusch’ gruopvækkende skæbne får én til at ønske, at den var lavet af Ulrich Seidl – og at Thure Lindhardts østrigske kidnapper ikke havde talt formfuldendt britisk!

Biografanmeldelse
24. juli 2013 | 20:00

The Wolverine

The Wolverine leverer kompetent action, men føles som et mellemspil før næste sommers store X-Men-slag.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

The In­tern­ship

Vince Vaughn og Owen Wilson er godt selskab i komedie om moderne teknologi, der selv virker bedaget.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

The Bling Ring

Sofia Coppola har begået en lækker, men overraskende uvedkommende film om en flok narcissistiske teenagere, der er besat af bling og berømmelse.

Biografanmeldelse
03. juli 2013 | 20:00

Bon appétit, hr. præsident

Trods delikate close-ups af franske hofretter lugter Bon appétit, hr. præsident mere af gammel Camembert end haute cuisine.

Biografanmeldelse
26. juni 2013 | 20:00

De elskende pas­sa­ge­rer

Efter et par mørke sjæletimer har Pedro Almodóvar brug for lidt uforpligtende sjov og ballade – og hans nyeste film er en camp-farce, der trodsigt dyrker sin homoseksualitet.

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Hyde Park on Hudson

Olivia Williams stjæler billedet som den kontroversielle Eleanor Roosevelt i rodet film om FDR's hotdog-spisende møde med englænderne.

Biografanmeldelse
12. juni 2013 | 20:00

No

Oscar-nomineret chilensk film med Gael García Bernal fyrer alle sine kanoner af, inden der er gået en halv time.

© Filmmagasinet Ekko