Anmeldelser

49 - 60 ud af 2339
Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 08:00

Amour

Michael Hanekes Guldpalme-vinder fortjener alle de stjerner, den kan få, skriver Klaus Rifbjerg.

Biografanmeldelse
05. dec. 2012 | 22:00

Killing Them Softly

Gangsterfilm med Brad Pitt udsætter finanskrisen for en uforglemmelig, eksistentiel orkestrering.

Biografanmeldelse
22. nov. 2012 | 10:09

Manden med kameraet

Dziga Vertovs 83 år gamle stumfilmmesterværk giver fornyet tro på filmkunstens muligheder.

Biografanmeldelse
12. sep. 2012 | 12:00

Moonrise Kingdom

Excentrisk, skævt, sjovt og følsomt – mesteren Wes Anderson viser sprudlende topform i Moonrise Kingdom.

Biografanmeldelse
29. aug. 2012 | 12:00

Modig

Endnu en Pixar-milepæl i animationsfilmens historie, hvor det hæderkronede animationsselskab går helt nye veje.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

Biografanmeldelse
20. juni 2019 | 09:54

Sommer

Sprudlende og oprørsk fortælleglæde gennemsyrer Kirill Serebrennikovs forfriskende hyldest til 80’erne russiske punkmiljø.

Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 16:24

Booksmart

Hylende morsom high school-komedie er fyldt med girlpower, energiske hovedroller og et hav af sprudlende bifigurer.

Boganmeldelse
10. juni 2019 | 15:32

ska­be­Ma­ske og menneske

Asta Nielsen hyldes som skabsfeminist og queer-ikon i en velskreven og rigt illustreret bog, der kommer hele vejen rundt om stumfilmdivaen.

Streaminganmeldelse
31. maj 2019 | 12:21

Deadwood: The Movie

David Milch’ legendariske westernserie har endelig fået en enestående rørende afsked, der lever op til seriens storhed, sproglige ekvilibrisme og bælgmørke moral.

© Filmmagasinet Ekko