Anmeldelser

1 - 12 ud af 3612
Streaminganmeldelse
01. okt. 2022 | 08:01

Into the Deep – ny version

Den nye version af omstridt dokumentar om ubådssagen opvejer de fraklippede kronvidner ved at lade morderen optræde på slap line.

Biografanmeldelse
28. sep. 2022 | 09:54

Hvor flod­kreb­s­e­ne synger

Filmatisering af populær bestseller om kærlighed og mord lokker med store følelser, men er enormt pæn og anonym.

Serieanmeldelse
29. sep. 2022 | 21:22

Carmen Curlers

Flamboyant DR-satsning med anstrøg af Matador skildrer underholdende 1960’ernes skelsættende ændringer i det danske samfund.

Streaminganmeldelse
08. sep. 2022 | 19:36

Blonde

Det visionære portræt af Marilyn Monroe er et bragende mesterværk, der gør Ana de Armas til en stjerne og publikum til medskyldige i stjernens dødsspiral.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

Biografanmeldelse
16. sep. 2022 | 09:56

Triangle of Sadness

Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 14:30

Don’t Worry Darling

Florence Pugh stråler som 50’er-hustru i ujævnt Hollywood-drama, hvor popstjernen Harry Styles falder katastrofalt igennem.

Biografanmeldelse
01. okt. 2022 | 19:04

Verden er uskarp

Portræt af fire markante kvindelige fotografer viser tankevækkende det 20. århundrede filtreret gennem et kunstnerisk sind.

Streaminganmeldelse
25. jan. 2020 | 13:39

Into the Deep

Grum dokumentar kommer helt tæt på ubådsmorderen Peter Madsens storhedsvanvid og personlighedskult med en intensitet, der sætter dybe spor.

Biografanmeldelse
20. sep. 2022 | 10:00

Held og lykke, Leo Grande

Emma Thompson er forrygende i veloplagt komedie, hvor en ældre kvinde jagter sin første orgasme med en mandlig sexarbejder.

Serieanmeldelse
27. sep. 2022 | 12:08

Sy­geple­jesko­len – sæson 5

TV 2’s lægedrama tager hånd om 1950’ernes omskiftelige kønsnormer, som dog overskygges af romantiske eventyr på arbejdspladsen.

Biografanmeldelse
20. feb. 2018 | 19:54

The Shape of Water

Guillermo del Toros kvinden og havmanden-eventyr er ikke bare et højdepunkt i instruktørens karriere, men også et mesterværk fyldt til bristepunktet med gammeldags filmiske glæder.

© Filmmagasinet Ekko