Anmeldelser

1 - 12 ud af 3131
Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 11:42

Danmarks sønner

Talentfulde Ulaa Salim debuterer med et eksplosivt terrordrama, der med stærkt skuespil og overraskelser i ærmet går til kamp mod ekstremisme.

Biografanmeldelse
15. juni 2021 | 22:56

Buster Oregon Mortensen

Klassisk dansk børnefortælling får en vellykket opdatering, der respekterer Bjarne Reuter-universets poesi, underspillede humor og rørende varme.

Streaminganmeldelse
18. juni 2021 | 11:39

Luca

Pixar fanger en tone af solsveden nostalgi og svunden barndom i sjov animationsfilm om venskab og havmonstre.

Biografanmeldelse
15. sep. 2016 | 13:27

Free State of Jones

En væsentlig historie om de sortes vilkår efter slaveriets ophævelse tabes på gulvet i Gyldendals Bogklub-artig film.

Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 15:01

Ethos

Overset Netflix-perle giver et guldrandet indblik i det tyrkiske samfunds berøringsangst over for følelser.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 22:38

Carmen og Lola

Spansk homodrama om to piger, der går imod forældrenes planer og følger kærligheden, engagerer med et sympatisk budskab.

Serieanmeldelse
01. maj 2021 | 01:06

Hvide Sande

Der er mere hårdkogt æg end krimi i TV 2’s solbeskinnede mordgåde om et umage politipar på mission på den jyske vestkyst.

Serieanmeldelse
18. juni 2021 | 12:47

Katla

Islandsk Netflix-serie forsøger at gå i fodsporene på mystisk sci-fi som Les revenants og Dark, men blandingen af hverdagsdrama og overnaturlig horror lykkes ikke.

Biografanmeldelse
08. juni 2021 | 21:18

Cen­ter­vagt

Status for den danske folkekomedie: Pruttelyde og dumhed er, hvad publikum skal have, og så skal de ellers bare grine.

Streaminganmeldelse
02. mar. 2021 | 19:02

Raya og den sidste drage

En krigerprinsesse og en rapkæftet drage skal redde verden fra den visse undergang i underholdende og flot Disney-eventyr.

Biografanmeldelse
02. juni 2021 | 06:53

The Father

Med grufuld realisme skaber Oscar-vindende demensdrama dyb medfølelse for alle dem, hvis liv rives itu af hjernens stille fordærv.

Biografanmeldelse
30. jan. 2021 | 11:04

Flugt

Afghansk flygtning deler som voksen sin rystende historie i animeret, dansk dokumentar, der viser, hvordan et traume kan ændre et menneskes identitet.

© Filmmagasinet Ekko