Anmeldelser

1 - 12 ud af 2486
Biografanmeldelse
19. nov. 2019 | 18:05

Selv­mord­s­turi­sten

Nikolaj Coster-Waldau er fremragende som mismodig selvmordsmand i mesterlig, lille film om et meget stort emne.

Serieanmeldelse
20. nov. 2019 | 11:19

The Crown – sæson 3

Med en pragtfuld rollebesætning og overdådig iscenesættelse viser periodedramaet, at der stadig er krudt i den britiske kongeslægt.

Serieanmeldelse
13. nov. 2019 | 11:09

Forhøret

Med en stjerneparade af skuespilpræstationer og dystert sortsyn har Christoffer Boe skabt den æstetisk set bedste krimiserie siden Edderkoppen.

kortfilmanmeldelse
20. nov. 2019 | 17:23

Super8 – midt­vejs­film årgang 9

Talenterne funkler i den jyske muld, selv om man savner vildskab og vovemod på den alternative, aarhusianske filmuddannelse.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 13:30

Apo­ca­lypse Now: Final Cut

Fyrre år efter premieren rammer Apocalypse Now stadig som en diamantkugle i hjernebarken, og med den nye version når Francis Ford Coppola så tæt på sin oprindelige vision, som det er muligt at komme. 

Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:45

Kollision

Avaz-brødrene forsøger at overgå Hollywood, men deres patosfyldte melodrama minder mere om et harmonikasammenstød end en film.

Biografanmeldelse
07. dec. 2016 | 23:42

Lægen fra Chaussy

Fransk drama har solgt forrygende godt ved billetlugerne i hjemlandet og charmerer med sit portræt af to vidt forskellige læger.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

Biografanmeldelse
21. nov. 2019 | 03:13

Countdown

Effektiv gyser stiller skarpe spørgsmålstegn ved vores stigende afhængighed af teknologien, men mister undervejs grebet.

Serieanmeldelse
16. nov. 2019 | 15:47

Idas fede fatcamp

To år efter serien Tykke Ida tager Ida Rud og fire andre kvinder på en alternativ fatcamp for at slutte fred med deres tykke krop.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 00:43

Onkel

Medmenneskeligt drama om en sønderjysk, halvinvalid gårdmand og hans omsorgsfulde niece viser, at Danmarks yderområder er andet end til grin eller gys.

© Filmmagasinet Ekko