Anmeldelser

25 - 36 ud af 3681
Streaminganmeldelse
06. mar. 2021 | 13:03

Pelé

Der er glimt af storhed, men instruktørerne formår at få Pelé til at ligne en 0-0-kamp i regnvejr.

Biografanmeldelse
16. sep. 2022 | 09:56

Triangle of Sadness

Ruben Östlunds grænseoverskridende Guldpalmevinder er blændende original samfundssatire af en filmisk antropolog på toppen af sin karriere.

Biografanmeldelse
02. dec. 2022 | 16:50

Devotion

Drama om Koreakrigen er solidt filmhåndværk, der har lidt for travlt med at fortælle, at det er en autentisk historie.

Biografanmeldelse
28. sep. 2022 | 09:54

Hvor flod­kreb­s­e­ne synger

Filmatisering af populær bestseller om kærlighed og mord lokker med store følelser, men er enormt pæn og anonym.

Biografanmeldelse
10. juni 2022 | 07:33

Verdens værste menneske

Joachim Trier har skabt en drøm af en afslutning på Oslo-trilogien, der vil stå tilbage som et signalement af vor tid og er et hovedværk i nordisk kultur.

Biografanmeldelse
02. juni 2015 | 14:24

Skyggen af en helt

Laurits Munch-Petersens eksistentielle søgen er tårevækkende, men også lovligt konstrueret, og det sætter spørgsmålstegn ved, hvad der er dramatik og virkelighed.

Biografanmeldelse
25. feb. 2022 | 12:03

Pa­ral­lel­le mødre

På toppen af sin karriere har Pedro Almodóvar fundet en ny retning med inderligt forhåbningsfuld film om moderskab og nedarvet smerte.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

Biografanmeldelse
20. okt. 2022 | 12:16

Ingen kender dagen

Fem moralske fabler løftes til en eftertænksom mosaikfortælling i Annette K. Olesens morsomme multiplotdrama om tillid.

Biografanmeldelse
16. nov. 2022 | 10:22

She Said

Drama om afsløringen af Harvey Weinsteins overgreb er en vigtig skildring af det journalistiske arbejde i en tid, hvor tiltroen til medier er hastigt dalende.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 10:27

Året jeg begyndte at onanere og stoppede med at præstere

Svensk sexkomedie om sprudlende kvindefrigørelse fortæller med orgastisk vellyst en underholdende historie om at elske sig selv.

Streaminganmeldelse
23. aug. 2022 | 15:16

Kærlighed for voksne

Dansk Netflix-thriller er elementært spændende med drabelig utroskab, men begår en filmisk fejl.

© Filmmagasinet Ekko