Anmeldelser

73 - 84 ud af 3679
Tv-anmeldelse
18. nov. 2022 | 09:28

Mariupol – Vi over­le­ve­de Putins bomber

Robin Barnwells dybt chokerende dokumentar bringer os for første gang helt i øjenhøjde med Putins mareridt i Ukraine.

Biografanmeldelse
27. nov. 2019 | 13:08

En hvid, hvid dag

Med en overraskende morsom perle om sorg og smerte træder Hlynur Pálmason i karakter som et af europæisk films største talenter.

Biografanmeldelse
08. dec. 2021 | 07:57

West Side Story

Svorne fans af musicalen vil måske blive skuffet, men Spielberg gør den mere filmisk og tilfører en social indignation.

Biografanmeldelse
27. mar. 2022 | 19:11

X

Blændende horrorfilm serverer et elegant blodbad i hyldest til 70’ernes mesterlige gysere, men med moderne twist.

Biografanmeldelse
22. juni 2022 | 07:55

Elvis

Instruktøren bag Moulin Rouge har skabt et prangende portræt af rock’n’roll-kongen, men det bliver aldrig for alvor gribende.

Biografanmeldelse
16. aug. 2022 | 14:39

Den milde smerte

Dansk instruktørs maratonværk om forfatteren Thorkild Hansen er efter 30 år blevet en yndefuldt frisk film, der er lige dele smuk og labyrintisk.

Streaminganmeldelse
08. sep. 2022 | 19:36

Blonde

Det visionære portræt af Marilyn Monroe er et bragende mesterværk, der gør Ana de Armas til en stjerne og publikum til medskyldige i stjernens dødsspiral.

Biografanmeldelse
20. sep. 2022 | 10:00

Held og lykke, Leo Grande

Emma Thompson er forrygende i veloplagt komedie, hvor en ældre kvinde jagter sin første orgasme med en mandlig sexarbejder.

Serieanmeldelse
28. okt. 2022 | 10:11

Troldspej­let Special

Jakob Stegelmanns troldspejl er stået op af graven og har fået nyt liv i et langt skarpere format, som går perfekt i spænd med redaktionens podcasts.

kortfilmanmeldelse
24. nov. 2021 | 10:23

Super16, årgang 11: midt­vejs­film

Store armbevægelser kendetegner talenterne fra filmuddannelsen i Valby, der tilfører dansk film en fabulerende sanselighed.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Biografanmeldelse
31. juli 2021 | 11:35

Pagten

Birthe Neumann er Karen Blixen, og for Bille August er den ufatteligt smukke, erotiske og nuancerede film en triumf, der samler hele hans karriere.

© Filmmagasinet Ekko