Anmeldelser

1861 - 1872 ud af 2004
Biografanmeldelse
23. maj 2013 | 01:31

Skovens hemmelige rige

Folkene bag Ice Age er tilbage med en flot animationsfilm, der stjæler med arme og ben fra bedre historier.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 20:00

I lossens time

Søren Kragh-Jacobsen har lavet et dystert drama om dyrisk voldelighed, dyb sindsformørkelse – og måske en spire til sjælefrelse.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 20:00

Zaytoun

En palæstinenser og en israeler bliver tvunget sammen i sentimental film fra instruktøren bag Citronlunden, der måske var et lucky punch.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 01:31

Fast and Furious 6

Sjette bildrøn er en underholdende actionfilm, hvor bilerne dog er trådt i baggrunden – blandt andet for danske Kim Kold, der krøller Vin Diesel sammen som en tændstikmand.

Biografanmeldelse
15. maj 2013 | 19:16

The Great Gatsby

Production designeren har hovedrollen i Baz Luhrmanns ventede F. Scott Fitzgerald-filmatisering, der viser den amerikanske drøm set fra bagsiden.

Biografanmeldelse
15. maj 2013 | 18:30

Paradis Kærlighed

Christian Braad Thomsen fælder i det nye nummer af Ekko dom over Ulrich Seidls Paradis-trilogi i en stor anmeldelse. Vi bringer her et lille uddrag om den premiereaktuelle Paradis Kærlighed.

Boganmeldelse
10. maj 2013 | 07:59

Zentropia

De mest kontroversielle ting berøres ikke i overfladisk Zentropa-bog, der udstiller Peter Aalbæk Jensen som chefen fra Helvede.

Biografanmeldelse
08. maj 2013 | 09:18

Broken City

Ny action-film med Mark Wahlberg er så moraliserende, at man til sidst ender med at holde med en korrupt og whisky-bællende Russell Crowe.

Biografanmeldelse
08. maj 2013 | 00:03

Jeg taler til jer – John Kørners verden

Jørgen Leth lader John Kørners kunst være i centrum i sin nye dokumentarfilm, der på flere måder er ganske u-lethsk.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Kriger

Medrivende tysk svar på American History X fortæller historien om to unge piger, der kommer på afveje i et nynazistisk bandemiljø.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Side Effects

Steven Soderberghs nye film er en effektiv fortalt genrehybrid, som man aldrig ved, hvor man har.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Anna Karenina

Joe Wrights Tolstoj-filmatisering med en gennemlyst smuk Keira Knightley er langt hen ad vejen mageløs.

© Filmmagasinet Ekko