Anmeldelser

13 - 24 ud af 2058
Streaminganmeldelse
13. okt. 2018 | 01:11

22 July

Paul Greengrass’ film om massakren på Utøya er bedst, når den nøgternt viser morderen, og værst, når den forsøger at hylde ofrene og det norske folk.

Biografanmeldelse
11. okt. 2018 | 07:59

Johnny English slår til igen

Det eneste lyspunkt i den seneste undskyldning for at give Rowan Atkinson en fed check er Emma Thompsons parodi på premierminister Theresa May.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:52

Jakob og Peter Plys

Disney har hyret et drømmehold til at lave en moderne film med de elskede børnebogsfigurer, men resultatet minder om en smadret honningkrukke på køkkengulvet.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 23:00

Venom

Sony Pictures er ansvarlig for en uinspireret og harmløs superheltefilm, der forvalter en af Marvels bedste figurer helt håbløst.

Biografanmeldelse
10. okt. 2018 | 20:28

Vildheks

Filmatiseringen af Lene Kaaberbøls fantasy-roman er fængende med smukke billeder og et gennemført univers.

Serieanmeldelse
10. okt. 2018 | 17:20

The Haunting of Hill House

Under Netflix’ store gysersatsning gemmer der sig ikke blot en klam spøgelseshistorie, men også et tragisk familiedrama.

Kunstanmeldelse
09. okt. 2018 | 13:48

French Kiss

Viborg-udstilling i samarbejde med Danmarks største animationsfestival demonstrerer alsidigheden, legesygen og den kunstneriske værdi i animationsfilm.

Biografanmeldelse
09. okt. 2018 | 11:48

Te med Damerne

Charmerende gruppeportræt af fire kloge, vittige og stærke kvinder er den filmiske pendant til en hyggelig kop stærk te – med et diskret stænk whisky.

Kunstanmeldelse
08. okt. 2018 | 16:50

Into the Unknown

Overvældende science fiction-udstilling på Brandts er fyldt med spændende kuriositeter, men mangler fokus og overblik.

Biografanmeldelse
08. okt. 2018 | 09:29

Centaur

Med ekstatiske billeder skaber gribende drama om en hestetyv et universelt filmsprog, der rammer som en knytnæve i mellemgulvet.

Cph Pix 2018
05. okt. 2018 | 13:21

New Danish Directors – Upcoming (I)

Debutanterne på årets Cph Pix-festival har masser af gåpåmod, men der er langt mellem snapsene i første halvdel af Upcoming-serien.

Biografanmeldelse
05. okt. 2018 | 12:20

Fe­mi­ni­sten

Stærkt og menneskeligt portræt af en af Nordens førende feminister, som hævder, at de fleste mænd har forgrebet sig på kvinder.

© Filmmagasinet Ekko