Anmeldelser

13 - 24 ud af 2339
Biografanmeldelse
19. juni 2019 | 16:24

Booksmart

Hylende morsom high school-komedie er fyldt med girlpower, energiske hovedroller og et hav af sprudlende bifigurer.

Streaminganmeldelse
18. juni 2019 | 16:22

Ice on Fire

Klimadokumentar produceret og indtalt af Leonardo DiCaprio er en ordentlig opsang om at få den grønne omstilling op i gear.

Biografanmeldelse
14. juni 2019 | 21:05

Men in Black: In­ter­na­tion­al

De sortklædte agenters fjerde omgang er en intetsigende og forglemmelig affære, der på pinlig vis forsøger at indsprøjte noget feminisme i universet.

Biografanmeldelse
12. juni 2019 | 19:33

Kvinden, der glemte sin fortid

Polsk film om en kvinde med hukommelsestab er med unødvendig mystik mere søvndyssende end indsigtsfuld.

Boganmeldelse
10. juni 2019 | 15:32

ska­be­Ma­ske og menneske

Asta Nielsen hyldes som skabsfeminist og queer-ikon i en velskreven og rigt illustreret bog, der kommer hele vejen rundt om stumfilmdivaen.

Serieanmeldelse
07. juni 2019 | 11:38

After Life

Der er øjeblikke af sandhed og poesi i Ricky Gervais’ serie om sorg, men enmandsforestillingen er ofte mere pladder end humanisme.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 09:12

Vida – sæson 2

Særpræget skildring af kulturen i en mexicansk ghetto i Los Angeles er fortalt med hjerteblod og sans for drama.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 17:06

Kongernes fald

Historien om dansk speedways gyldne generation er et medrivende, menneskeligt drama, som også vil fascinere andre end sportens fans.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 13:35

X-Men: Dark Phoenix

Elendigt skuespil og tomme effekter betyder, at den nye film om mutantgruppen X-Men aldrig vil rejse sig fra asken.

Biografanmeldelse
04. juni 2019 | 10:36

Hotel Mumbai

Filmen om det rædselsvækkende terrorangreb i Mumbai er fascinerende og yderst veldrejet, men efterlader tilskueren med et spørgsmål.

Biografanmeldelse
04. juni 2019 | 08:39

The Bookshop

Med en venlig skolelærerpegefinger minder romantisk drama os om, at vi skal huske at give lysten til at læse bøger videre til den næste generation.

© Filmmagasinet Ekko