Anmeldelser

13 - 24 ud af 3673
Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 16:53

Smukke sind

Fransk drama om et umage vennepar er et overflødighedshorn af venlighed, der insisterer på at være livsbekræftende og vedvarende varm.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 13:17

Guillermo del Toro’s Pinocchio

Mexicansk Oscar-vinder lader fortælleglæden vokse ud gennem lærredet i magisk stop-motion-musical om den løgnagtige trædukke.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 11:11

Prey for the Devil

Psykologisk familiesorg vejer op for rædselsvækkende dårlige effekter i gyser om dæmonuddrivelse.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 09:38

Bones and All

Unge stjerner er magnetiske som fortabte skæbner i Luca Guadagninos brusende og lyriske kannibalromance.

Biografanmeldelse
18. nov. 2022 | 11:10

Rimini

Med hypnotiserende portræt af en falleret schlagersanger dissekerer Ulrich Seidl menneskedyret, der nærer et umuligt ønske om at blive bekræftet betingelsesløst.

Tv-anmeldelse
18. nov. 2022 | 09:28

Mariupol – Vi over­le­ve­de Putins bomber

Robin Barnwells dybt chokerende dokumentar bringer os for første gang helt i øjenhøjde med Putins mareridt i Ukraine.

Biografanmeldelse
16. nov. 2022 | 10:22

She Said

Drama om afsløringen af Harvey Weinsteins overgreb er en vigtig skildring af det journalistiske arbejde i en tid, hvor tiltroen til medier er hastigt dalende.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 22:55

The Menu

Borgerskabets diskrete bøvs ved bordet forvandles til haute cuisine i velspillet satire, der udvikler sig til en grotesk gyser.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 16:15

Jeg elsker også dig

Franske stjerner stråler i kærlighedsdrama for voksne, hvor kvinder analyserer sig selv igennem mænd.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 15:04

Bardo

Oscar-vinders bjergtagende ambitiøse Netflix-film er en ekvilibristisk kunstners storladne navlepilleri.

Serieanmeldelse
12. nov. 2022 | 16:10

The Crown – sæson 5

90’erne står i fuldt flor med dristige farver og mønstre, men selv om Elizabeth Debicki ligner Diana på en prik, var virkelighedens prinsesse mere kompleks.

Biografanmeldelse
11. nov. 2022 | 22:22

Call Jane

Elizabeth Banks og især Sigourney Weaver er fremragende i velspillet 1960’er-abortdrama, som desværre er højaktuelt.

© Filmmagasinet Ekko