Anmeldelser

13 - 24 ud af 2796
Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 18:24

Togo

Autentisk historie om slædehunden Togo, der i 1925 var med til at hente antiserum til epidemitruede børn, er medrivende, brandaktuel og overmåde smukt fotograferet.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Serieanmeldelse
14. sep. 2020 | 10:11

The Third Day

Urovækkende thriller-serie med Jude Law i topform byder på visuelle lækkerbiskner og et originalt koncept.

Biografanmeldelse
13. sep. 2020 | 10:22

After 2: After We Collided

After-filmene er én lang pigesexfantasi. Det er plat, men toeren formår indimellem at vise ægte kærlighed og fokusere på kvindelig nydelse.

Streaminganmeldelse
13. sep. 2020 | 02:47

Mulan

Live-action-udgaven af den populære animationsfilm er et hæsblæsende filmeventyr, der slår et slag for frihed og ligestilling.

Serieanmeldelse
12. sep. 2020 | 16:40

In­ter­rog­a­tion

True crime-drama lader originalt seeren vælge rækkefølgen af afsnittene, hvor stærkt skuespil kompenserer for et ufuldendt  koncept.

Streaminganmeldelse
12. sep. 2020 | 15:04

Coastal Elites

Corona-film rister den amerikanske præsident og byder på bidende samfundskritik, men der er grænser for, hvad man kan vride ud af den orange vittighed i Det Hvide Hus.

Serieanmeldelse
10. sep. 2020 | 10:56

We Are Who We Are

Instruktøren bag Call Me by Your Name har med sin første serie skabt en forførende, poetisk og aldeles uimodståelig fortælling om det forvirrede ungdomsliv.

Biografanmeldelse
10. sep. 2020 | 05:30

The King of Staten Island

Judd Apatow og standup-komikeren Pete Davidson har skabt en effektiv manderollekomedie om mødet mellem en stofomtåget, ung taber og en fraskilt dinosaurmand.

Streaminganmeldelse
09. sep. 2020 | 18:59

Hvorfor sulter jeg?

Dokumentarserie på DR3 om unge Alinas anoreksi mangler et overordnet budskab, men byder på stærke scener med sin tvivlrådige hovedperson.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 12:45

The Personal History of David Cop­per­field

Med morsomme skuespilpræstationer og fantastisk produktionsdesign genopliver en af tidens bedste satirikere en optimistisk Dickens-fortælling.

Biografanmeldelse
09. sep. 2020 | 10:07

Til Sama

Uafrystelig dokumentar om krigens rædsel i Syrien er hjerteskærende personlig og et historisk dokument for eftertiden.

© Filmmagasinet Ekko