Anmeldelser

13 - 24 ud af 4281
Biografanmeldelse
02. juli 2024 | 11:40

Hvisken i støvet

Sjælden chance for at møde Afrika i biografen på verdensdelens egne præmisser er en stærkt filmisk, medrivende melodramatisk og tidløst allegorisk oplevelse.

Biografanmeldelse
02. juli 2024 | 07:54

Mar­guer­ites formel

Fransk-schweizisk drama vil gerne vise feminisme i en maskulin forskerverden, men temaet tynges af melodramatiske klichéer.

Serieanmeldelse
01. juli 2024 | 21:05

We Were the Lucky Ones

Hvordan nogle jøder overlevede den mest organiserede form for folkemord i et land, som overvejende var antisemitisk, havde fortjent en langt bedre serie.

Serieanmeldelse
01. juli 2024 | 10:25

Eric

Netflix-serie om et forsvundet barn har alt for mange spor, men Benedict Cumberbatch’ præstation og skildringen af 1980’erne er fremragende.

Biografanmeldelse
30. juni 2024 | 10:02

Gondola

Uden replikker taler charmerende komedie om to kvindelige gondolførere et universelt kærlighedssprog og skaber en Wes Anderson’sk skønhed med postkortagtig æstetik og tegnefilmsagtig mimik.

Streaminganmeldelse
28. juni 2024 | 14:31

A Family Affair

Zac Efron og Nicole Kidman forelsker sig i komedie, der går så langt for at undgå fordømmelse af romancen med den store aldersforskel, at al konflikt fordufter.

Biografanmeldelse
27. juni 2024 | 08:46

A Quiet Place: Day One

Det simple plot gør tredje ombæring af undergangsdramaet til noget helt specielt, og til sidst er der ikke et øje tørt.

Serieanmeldelse
26. juni 2024 | 12:22

Under the Bridge

Velskrevet og velspillet true crime-serie går bag om et mord på en indisk indvandrer og finder frem til teenagepiger, der på en gang er psykopater og sårbare børn.

Biografanmeldelse
26. juni 2024 | 09:38

Samsara

En hyldest til filmens glimt af lys. Spirituel drømmerejse, genfødsel, smukke mennesker på smukke fjerne steder. What’s not to like? En hel del.

Streaminganmeldelse
25. juni 2024 | 13:32

Fancy Dance

Roadmovie og coming-of-age-drama med charmerende Lily Gladstone er ladet med stolthed over indfødt amerikansk kultur og behageligt fri for skurke.

Biografanmeldelse
25. juni 2024 | 09:19

Horizon: En ame­ri­kansk saga – del 1

Kevin Costners flotte og uforløste første del af sagaen om tilblivelsen af Amerika byder på en heroisk western-aura, som ikke er set siden John Ford. 

Biografanmeldelse
22. juni 2024 | 11:42

Kinds of Kindness

Yorgos Lanthimos vender med et djævelsk glimt i øjet tilbage til sine uforsonlige græske rødder i hipt nihilistisk antologifilm, der har Emma Stone og Jesse Plemons i hovedrollerne.

© Filmmagasinet Ekko