Anmeldelser

For tag: nikolaj coster-waldau
1 - 10 ud af 10
Serieanmeldelse
30. aug. 2017 | 15:39

Game of Thrones – sæson 7

Verdens største serie brillerer med tv-historiens bedste actionscener, men trods forløsende genforeninger savner man uforudsigeligheden fra de forrige sæsoner.

Biografanmeldelse
16. maj 2017 | 12:54

3 ting

Jens Dahl debuterer med en stram thriller, der med små og få midler skaber en troværdig aura af skæbnens luner og menneskets koldblodighed.

Biografanmeldelse
25. feb. 2016 | 08:13

Gods of Egypt

Egyptiske guder og hvide mennesker kæmper om side om side i et underholdningsdrama, der vækker søndagsminder om jævne eventyrserier.

Tv-anmeldelse
12. apr. 2015 | 23:46

Game of Thrones – sæson 5

Ventetiden er ovre, og hele verdens foretrukne fantasy-sæbeopera vender stærkt tilbage med morderiske intriger. De første fire episoder holder niveauet.

Tv-anmeldelse
18. juni 2014 | 11:54

Game of Thrones – hele sæson 4

Magtspillet når forløsende højder i fjerde sæson, som gjorde fantasy-serien til den mest sete i HBO’s historie, og hvor Nikolaj Coster-Waldau forargede hele verden med en voldtægtsscene.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 20:48

The Other Woman

Nick Cassavetes leverer let fordøjelig og uopfindsom underholdning i en chickflick, hvor Nikolaj Coster-Waldau leger førsteelsker for hele tre Hollywood-skønheder.

Biografanmeldelse
30. apr. 2014 | 13:47

A Thousand Times Good Night

Juliette Binoche og Nikolaj Coster-Waldau er i topform i en visuelt overlegen fortælling om en krigsfotograf, der forsømmer sin familie i jagten på det perfekte billede.

Tv-anmeldelse
05. apr. 2014 | 19:11

Game of Thrones sæson 4

Nye ansigter fastholder interessen i fjerde sæson, hvor en sexglad prins nok skal sætte fornøjeligt rav i den. Men hvem skal man holde med i kampen om tronen?

Dvd-anmeldelse
14. mar. 2014 | 16:39

Game of Thrones – sæson 3

Hit-fantasy-serien holder fascinationen med så grumme overraskelser, at man helt mister håbet for rigets fremtid. Vi varmer op til fjerde omgang royalt rænkespil med en anmeldelse af tredje sæson på dvd.

Biografanmeldelse
19. juni 2013 | 20:00

Mama

Nicolaj Coster-Waldau og Jessica Chastain er overbevisende i smuk, skræmmende og gammeldags spøgelsesgyser.

© Filmmagasinet Ekko