Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1744
Biografanmeldelse
19. nov. 2014 | 09:15

The Hunger Games: Mo­ck­in­gjay – del 1

Mockingjay – del 1 stråler af talent, fortælleoverskud og æstetisk sikkerhed og gør Hunger Games-serien til en saga om undertrykkelse og frihedskamp.

Biografanmeldelse
18. nov. 2015 | 11:15

The Hunger Games: Mo­ck­in­gjay – del 2

Fjerde og sidste del af The Hunger Games er en tilfredsstillende afrunding på et af årtiets mest populære filmserier. Den er både dramatisk, overraskende og en smule frustrerende.

Biografanmeldelse
07. apr. 2016 | 09:04

The Huntsman: Winter’s War

Chris Hemsworth giver den som øksesvingende helt i efterfølgeren til Snow White and the Huntsman, der placerer sig midt imellem et børne- og voksenpublikum.

Biografanmeldelse
30. maj 2018 | 21:47

The Hurricane Heist

Mens heltene kæmper med orkaner og forbrydere, kæmper hæsblæsende actionfilm med logikken og en tynd historie.

Biografanmeldelse
09. maj 2019 | 09:04

The Hustle

Genindspilning af 80’er-svindlerkomedie, hvor de mandlige hovedpersoner er udskiftet med kvinder, står i skyggen af forgængeren.

Biografanmeldelse
28. jan. 2015 | 09:38

The Imitation Game

Oscar-nominerede Benedict Cumberbatch er brillant som plaget matematisk geni i en film, der nægter at svælge i offerfølelse, men undersøger frygten for ensomheden.

Biografanmeldelse
23. jan. 2013 | 20:01

The Im­possible

Tsunami-scenen i Børnehjemmet-instruktørs nye, både intense og følsomme film bringer mindelser om landgangen i Saving Private Ryan.

Biografanmeldelse
17. okt. 2012 | 22:00

The Imposter

Dokumentarfilmen fortæller ikke alene en tankevækkende og kuriøs historie, men er også stærkt underholdende – med et plot, der næppe kunne være drejet mere dæmonisk i et af Hollywoods skriveværksteder.

Biografanmeldelse
10. juli 2013 | 20:00

The In­tern­ship

Vince Vaughn og Owen Wilson er godt selskab i komedie om moderne teknologi, der selv virker bedaget.

Biografanmeldelse
27. dec. 2014 | 17:09

The Interview

Komedien, der har fået Nordkorea op i det røde felt og skræmt amerikanerne fra vid og sans, er vagt stødende idioti serveret med selvironisk charme.

Biografanmeldelse
27. feb. 2020 | 07:24

The Invisible Man

Elisabeth Moss er fremragende i horrorfilm, som perfekt rammer #MeToo-tidsånden med sin kløgtige iscenesættelse af enhver kvindes mareridt om et giftigt parforhold.

Biografanmeldelse
11. nov. 2019 | 17:15

The Irishman

Martin Scorsese er fuld af ungdommelig energi i blodig og stjernespækket gangsterfilm om den mest berygtede amerikanske krimisag fra 1970’erne.

© Filmmagasinet Ekko