Anmeldelser / Biografanmeldelse

1477 - 1488 ud af 1806
Biografanmeldelse
19. feb. 2020 | 18:22

The Call of the Wild

Filmatisering af Jack Londons eventyr underholder med en livagtig CGI-hund og Harrison Ford i storform, men de andre figurer er overfladiske og historien for tandløs.

Biografanmeldelse
12. nov. 2014 | 16:54

The Captive

Der er kidnapning, pædofili, skyld, sorg og mystiske spor. Men i Atom Egoyans hænder bliver The Captive til en kedelig thriller med et skolepige-pænt budskab.

Biografanmeldelse
28. dec. 2019 | 11:02

The Cave

Danskproduceret dokumentar om et underjordisk lægehold gør ondt helt ind til benet og bringer os uafrysteligt tæt på den syriske borgerkrigs rædsler.

Biografanmeldelse
13. nov. 2013 | 20:00

The Counselor

Ridley Scotts stjernebesatte film på manuskript af selveste Cormac McCarthy er en underholdende fortælling fra dødssyndens Mexico.

Biografanmeldelse
29. okt. 2020 | 06:17

The Craft: Legacy

Efterfølger til kultfilm om fire unge hekse er fattig på uhygge og kan slet ikke finde magien.

Biografanmeldelse
17. apr. 2019 | 16:56

The Curse of La Llorona

Endnu et kapitel skrives i The Conjuring-universet med snigende uhygge og flere øjeblikke, der får blodet til at fryse.

Biografanmeldelse
17. aug. 2017 | 09:38

The Dark Tower

Nikolaj Arcels The Dark Tower er en kompakt og spændende fortælling om kampen mellem det gode og det onde i Stephen Kings ånd.

Biografanmeldelse
02. aug. 2018 | 14:40

The Darkest Minds

Trods sin forudsigelige struktur er amerikansk ungdomsfilm med mutanter og superkræfter både hjertevarm og skamløst underholdende.

Biografanmeldelse
18. apr. 2016 | 00:06

The Daughter

Australsk debutant flytter overbevisende Ibsens Vildanden fra de skrå brædder til filmlærredet med et forrygende ensemble.

Biografanmeldelse
19. sep. 2012 | 12:00

The Deep Blue Sea

Terence Davies nyeste film byder på en fantasifulde frugtbarhed og udforskning af de mørke sider af forholdet mellem mænd og kvinder.

Biografanmeldelse
17. maj 2016 | 14:43

The Diary of a Teenage Girl

Vellykket filmatisering af populær graphic novel er et naivt, liderligt og genkendeligt indblik i en teenagepiges sind på tærsklen til voksenlivet.

Biografanmeldelse
31. jan. 2018 | 15:19

The Disaster Artist

Funklende komedie om historien bag verdens dårligste film giver manuskriptforfatter Bo hr. Hansen anledning til at genoverveje kultdyrkelsen af sin egen De skrigende halse.

© Filmmagasinet Ekko