Anmeldelser / Biografanmeldelse

1 - 12 ud af 2416
Biografanmeldelse
28. feb. 2024 | 10:23

Ekko af kærlighed

Stærk dokumentar udfolder en række rørende fortællinger om at genfinde livsglæden, når man har mistet sin livsledsager.

Biografanmeldelse
25. feb. 2024 | 09:19

Kalak

Det er lykkedes at fremmane ånden i Kim Leines spektakulære debutroman i film, der forener incesthistorie med Danmarks overgreb på sin egen historiske slægtning.

Biografanmeldelse
24. feb. 2024 | 19:16

Cornelis Vreeswijk: Nogle går rundt i udtrådte sko

Forførende og sørgmodig dokumentar om den gudsbenådede skjald, der lavede syrlige sange om samfundets oversete skæbner og brændte sit eget lys i begge ender.

Biografanmeldelse
23. feb. 2024 | 10:26

Dune: Del 2

Skalaen er episk, men fokus stadig på karaktererne i anden del af sagaen om Atreides-familien, hvor de mest fortryllende scener vil få sci-fi-nørder til at klappe i hænderne af fryd.

Biografanmeldelse
21. feb. 2024 | 20:28

Drive-​Away Dolls

Ethan Coens lesbiske b-roadmovie er fyldt med sex på den sjove og rørende måde, selv om forspillet er bedre end klimakset.

Biografanmeldelse
21. feb. 2024 | 00:27

Smoke Sauna Sis­ter­hood

I hjertevarm hyldest til estisk saunakultur fortæller kvinder om, hvordan det faktisk er at være kvinde. Det er både barskt og befriende.

Biografanmeldelse
18. feb. 2024 | 18:37

The Beekeeper

Jason Statham har kun tre forskellige ansigtsudtryk, men det er alt rigeligt i effektiv hævn-thriller fyldt med opfindsom vold og fjollede bier.

Biografanmeldelse
16. feb. 2024 | 16:54

Før stormen

Familieidyl på landet og menneskers lange og tætte bånd til naturen står for fald, når klimakrisen banker på døren.

Biografanmeldelse
15. feb. 2024 | 12:05

Rom

Bodil Jørgensen folder sig ud i charmerende trekants-komediedrama om en kvinde, der inderligt længes mod fortidens letsindighed.

Biografanmeldelse
14. feb. 2024 | 23:54

Madame Web

Dakota Johnson kæmper heroisk med tåkrummende replikker, et planløst plot og den værste skurk i hele Marvels filmunivers, som sagesløse Tahar Rahim må lægge krop til.

Biografanmeldelse
14. feb. 2024 | 18:24

Bob Marley: One Love

Vi bliver ikke meget klogere på Bob Marley i tonedøv og alt for pæn film, der forsøger at score kassen på reggae-legendens kærlighedsbudskab.

Biografanmeldelse
09. feb. 2024 | 16:40

Io Capitano

Matteo Garrone fortæller en uomgængelig historie om to unges flugt hen over det afrikanske kontinent, men han gør det med en opløftende eventyrlighed.

© Filmmagasinet Ekko