Anmeldelser / Biografanmeldelse

1777 - 1788 ud af 1809
Biografanmeldelse
26. juni 2019 | 19:17

Kaptajn Bimse

Filmatiseringen af Bjarne Reuter-bog er med finurlige påfund og fine budskaber et oplagt valg, hvis man skal have den mindste med i biografen for første gang.

Biografanmeldelse
27. juni 2019 | 10:59

Apollo 11

Bjergtagende smuk dokumentar om månelandingen er så insisterende autentisk, at konspirationstosserne må klappe i.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 19:00

Yao

Omar Sy fra De urørlige sørger for charmen i fransk komediedrama, der kun sjældent sætter gang i lattermusklerne og tårekanalerne.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 07:59

Stilheden

Argentinsk familiedrama præsenterer et vulkanudbrud af intriger og komplicerede forhold, der ikke formår at samle sig til et fokuseret melodrama.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 12:46

Scary Stories to Tell in the Dark

Gyserfilm har mange spektakulære øjeblikke, men ens egen fantasi ender med at overgå filmens handling.

Biografanmeldelse
29. aug. 2019 | 10:58

Triple Threat

Intet kan overdøve den mesterlige kampsportsfest, når tre asiatiske stjerner banker vestlige skurke i moderne homage til gamle Hongkong-film.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 11:32

Late Night

Stærke præstationer sikrer underholdningen i komedie, der hjertevarmt går i kødet på emner som diversitet, køn, race og sexchikane.

Biografanmeldelse
30. sep. 2019 | 16:12

XY Chelsea

Tryllebindende dokumentar følger Bradley Manning, der afslørede den amerikanske stats krigsforbrydelser, erklærede sig transkønnet og den dag i dag er en gåde.

Biografanmeldelse
09. okt. 2019 | 13:43

Edmond

Stik modsat Edmond Rostands stykke Cyrano de Bergerac er filmen om tilblivelsen en usjov og gumpetung affære.

Biografanmeldelse
03. okt. 2019 | 21:16

The Vanishing

Kristoffer Nyholms sene spillefilmdebut er inspireret af et autentisk mysterium, men forløser ikke sit potentiale som snigende thriller.

Biografanmeldelse
06. okt. 2019 | 20:54

Buñuel i skild­pad­der­nes labyrint

Animationsfilm skaber et fuldblods Buñuel-univers, rejser en diskussion om kunstens rolle og gør os klogere på et af filmhistoriens store genier.

Biografanmeldelse
24. okt. 2019 | 15:15

Inna de Yard: The Soul of Jamaica

Dokumentar om jamaicansk musik er charmerende til ganja-skyerne, men det er svært at føle sig som en del af festen.

© Filmmagasinet Ekko