Anmeldelser / Biografanmeldelse

1501 - 1512 ud af 1713
Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 22:13

Captain Philips

Paul Greengrass’ pendant til Kapringen har mere suspense, mere action og mere politik. Den er muligvis fuld af løgn, men dens fjendebillede er rigt på nuancer.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

What Richard Did

Barsk irsk ungdomsdrama gemmer på interessant politisk allegori om finanskrakkets moralske skurke.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Mit liv med Liberace

Michael Douglas er brillant og fanger hver en lille detalje af den flamboyante entertainer Liberaces væsen i Steven Soderberghs film.

Biografanmeldelse
23. okt. 2013 | 20:00

Farvel til mafiaen

Robert De Niro og Luc Besson fortsætter deres karrierenedtur med kikset mafiaparodi.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

This Is the End

James Franco, Seth Rogen og Danny McBride spiller sig selv i fladpandet komedie, der utvivlsomt har været sjovest, mens optagelserne stod på.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Reaching for the Moon

Brasiliansk biopic om et lesbisk forhold mellem en digter og arkitekt er fyldt med lækre optagelser, som utvivlsomt har vakt glæde hos landets filmfonde.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Betties tur

Skuespiller-ikonet Catherine Deneuve brillerer som kæderygende eks-skønhedsdronning, der prøver at finde mening med livet i den tredje alder.

Biografanmeldelse
16. okt. 2013 | 20:00

Escape Plan

I flugtfilmen Escape Plan spiller Stallone og Schwarzenegger ikke nær så meget med musklerne, som de plejer. Men alligevel fiser det hele ud i larmende eksplosioner.

Biografanmeldelse
11. okt. 2013 | 14:14

Olsen Banden på dybt vand

Den anden animerede Olsen Banden-film synker til bunds i nostalgimisbrug og platte pruttejokes.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 23:14

2 Guns

Instruktøren Baltasar Kormákur har to filmpremierer denne uge – og med Denzel Washington og Mark Wahlberg i macho-ping-pong er 2 Guns utvivlsomt den mindst sofistikerede.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 22:30

About Time

Manden bag Fire bryllupper og en begravelse og Notting Hill har begået en romantisk komedie med tidsrejser og en irriterende narcissistisk morale.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 22:18

Dybet

Overlevelseskampen er højdramatisk nervepirrende i den autentiske historie om en islandsk fisker, der mod al logik klarer seks timer i iskoldt vand.

© Filmmagasinet Ekko