Anmeldelser / Serieanmeldelse

1 - 12 ud af 244
Serieanmeldelse
28. mar. 2017 | 14:05

13 Reasons Why

Ny Netflix-serie skaber drama ud af et aktuelt emne, når en pige, der har begået selvmord, via kassettebånd fortæller om digital mobning.

Serieanmeldelse
19. sep. 2018 | 08:39

30

Anden sæson af komedieserie om grænselandet mellem ungdommen og voksenlivet er fyldt med charmerende personer og morsomme situationer.

Serieanmeldelse
28. mar. 2019 | 00:13

31

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag tager tidsånden på kornet og gør med humor tilværelsen som 31-årig til en sand fornøjelse.

Serieanmeldelse
27. feb. 2018 | 13:34

Advokaten

Viaplay satser ambitiøst med Advokaten, men plottet er hullet og serien alt for tydeligt dikteret af produktionskronerne.

Serieanmeldelse
23. dec. 2017 | 21:41

Alias Grace

Fængslende Netflix-serie om et dobbeltmord i Victoriatiden viser magtforholdet mellem kønnene, som gør den særligt relevant i en tid med #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
24. aug. 2016 | 14:15

American Crime Story – første sæson

Første sæson af antologi-tv-serie er et forrygende spændende og velspillet retssalsdrama om superstjernen O.J. Simpson og mordene, han måske begik.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 21:11

American Vandal – sæson 2

Anden omgang af Netflix’ true crime-komedie er ikke så frisk som første sæson, men den er stadig en skarp og medrivende genresatire.

Serieanmeldelse
14. nov. 2016 | 20:17

Animal Kingdom

Ny tv-serie er en testosteronbombe, hvor drengerøvsstemning sammenflettes med et familiedrama, der ikke formår at overdøve macho-eksplosionen.

Serieanmeldelse
01. jan. 2017 | 20:53

Ar­vin­ger­ne – sæson 3

I tredje og sidste sæson byder DR’s nyskabende flagskib på gedigne overraskelser og finder fornyet energi i den snarlige afslutning.

Serieanmeldelse
15. nov. 2016 | 07:06

Ash vs. Evil Dead – sæson 2

Sam Raimis splatterserie er tilbage for fulde gardiner, proppet med groteske dæmoner, sprøjtende blod og rappe replikker, der varmer om efterårshjertet.

Serieanmeldelse
13. nov. 2016 | 17:32

Atlanta

Flittige Donald Glover sammenfletter originalt sine interesser for hiphop, komik og mærkværdigheder i en serie, der leder efter det morsomme i ethvert synspunkt.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

© Filmmagasinet Ekko