Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 594
Serieanmeldelse
31. mar. 2021 | 13:16

Pray, Obey, Kill

HBO-dokumentar om en sensationel mordsag i en religiøs kult i Sverige er en af de bedste true crime-serier til dato.

Serieanmeldelse
29. mar. 2021 | 12:28

Vaffel og Mochi

Børneserie med Michelle Obama og to tøjdukker på kulinarisk dannelsesrejse byder på læring, hjertevarme og en sympatisk morale.

Serieanmeldelse
28. mar. 2021 | 11:29

Guru

Simon Kvamms serie om jysk lifecoach er en elegant og næsten kærlig satire over selvhjælpsindustrien med en overraskende alvorlig slutning.

Serieanmeldelse
26. mar. 2021 | 09:21

The Ir­reg­u­lars

Der bliver fokuseret på ungdommen i uhyggelig og sjældent brugt indgangsvinkel til Sherlock Holmes-universet.

Serieanmeldelse
24. mar. 2021 | 01:37

The Twilight Zone – sæson 2

Med kontante fabler om menneskets frygt og modet til at tænke stort er den genstartede antologiserie et lyspunkt, der ufortjent kun fik to sæsoner.

Serieanmeldelse
20. mar. 2021 | 23:27

Min kamp

Anna Juul er flækkende morsom i vild serie, der er en satire over kultureliten, kunstnerrollen og skizofreni – og ender med at blive en menneskeligt dyb oplevelse.

Serieanmeldelse
19. mar. 2021 | 14:04

Q: Into the Storm

Jagten på konspirationsteoretikeren bag QAnon er en storstilet whodunit om ytringsfrihed og anonymitet med et vildt persongalleri, der leder tankerne hen på Tiger King.

Serieanmeldelse
05. mar. 2021 | 16:23

Wan­da­Vi­sion – hele sæsonen

Voldsomt rørende Marvel-serie viser, hvor langt mennesker vil strække sig for at undgå at se sorgen i øjnene.

Serieanmeldelse
02. mar. 2021 | 08:27

Gen­er­a­tion

Lena Dunham-produceret serie om unges udforskning af seksualiteten er båret af humor, fyldt med karismatiske karakterer og et stærkt på bud det næste hit.

Serieanmeldelse
24. feb. 2021 | 23:37

Vi børn fra Bahnhof Zoo

Med fire gange så lang spilletid som Christiane F.-klassikeren fra 1981 bliver årsagssammenhængene i serien næsten lige så tydelige som blodårerne på børnenes underarme.

Serieanmeldelse
28. jan. 2021 | 12:17

Euphoria – særafsnit

Kontroversiel ungdomsserie smider den smarte attitude og bliver for alvor radikal, når Gud genoplives sammen med håbet.

Serieanmeldelse
22. jan. 2021 | 15:27

It’s a Sin

Fest, sorg og oprør skaber skønt samspil i udtryksfuld hyldest til Londons farverige homomiljø under aids-krisen.

© Filmmagasinet Ekko