Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 555
Serieanmeldelse
27. dec. 2020 | 11:08

Equinox

Danica Curcic er forrygende som sorgramt søster i okkult drama. Det er den bedste danske Netflix-serie til dato, men stop, mens legen er god!

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Serieanmeldelse
18. dec. 2020 | 17:22

Quiz

Britisk miniserie om hosteskandalen i Hvem vil være millionær? er lige så medrivende og underholdende som tv-showet.

Serieanmeldelse
30. nov. 2020 | 15:36

Your Honor

Krimi og forældredrama forenes i miniserie, hvor Bryan Cranston fra Breaking Bad overbeviser som dommeren, der går til yderligheder for at beskytte sin søn.

Serieanmeldelse
18. nov. 2020 | 14:26

Friheden – sæson 2

Morsomt svindlerdrama om fuppende forstadspar er opfindsom underholdning med forrygende skuespilpræstationer.

Serieanmeldelse
12. nov. 2020 | 18:40

The Crown – sæson 4

Fortsættelsen af det kongelige periodedrama spinder guld på Thatcher-æraens splittede Storbritannien og Prinsesse Dianas dystre skæbne.

Serieanmeldelse
11. nov. 2020 | 23:53

His Dark Materials – sæson 2

Seriefortsættelse af Philip Pullmans populære fantasy-bøger skruer op for dramaet og intensiteten i hæsblæsende anden sæson.

Serieanmeldelse
04. nov. 2020 | 13:45

Gangs of London

Hæsblæsende, ultra-voldelig og skamløst underholdende fortælling om den kriminelle, engelske underverden sætter en ny standard for international serie-action.

Serieanmeldelse
03. nov. 2020 | 18:59

Dron­ning­gam­bit

Med et dybt charmerende persongalleri og fejende flot 1960’er-æstetik formår Netflix-serie at gøre skakfortælling til en af de bedste sportshistorier nogensinde.

Serieanmeldelse
30. okt. 2020 | 15:05

The Man­dal­o­ri­an – sæson 2

Med intens action og befriende humor holder anden omgang med dusørjægeren og galaksens mest nuttede skabning det tårnhøje niveau.

Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

Serieanmeldelse
16. okt. 2020 | 16:14

Beartown

Svensk HBO-serie luller publikum ind i et ishockey-eventyr, før tæppet hives væk, og et grumt voldtægtsdrama udspiller sig.

© Filmmagasinet Ekko