Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 829
Serieanmeldelse
24. apr. 2024 | 13:41

Kald mig far

Alex Høgh Andersen viser ny side af talentet som en underkuet fyr i charmerende knaldperleserie, hvor der godt kunne have været mere på spil.

Serieanmeldelse
11. apr. 2024 | 00:59

Orkestret – Sæson 2

Karaktererne står bomstille og udvikler sig alligevel i anden sæson af Mikkel Munch-Fals’ usædvanligt vellykkede serie, der byder på uventet satire over velfærdssamfundets falliterklæring.

Serieanmeldelse
05. juni 2024 | 22:34

The Veil

End ikke Elisabeth Moss og dobbeltspil fra drejebogen i Den sorte svane kan redde mislykket agent-thriller, der er dummere, end politiet tillader.

Serieanmeldelse
16. dec. 2021 | 13:20

Station Eleven

Håbet gennemsyrer stemningsfuld og velspillet miniserie, hvor civilisationen er blevet smadret af en dødbringende influenza.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 11:31

House of the Dragon

Fantasy-landet Westeros vækkes endnu mere fascinerende til live i Game of Thrones-spinoff, der holder et stramt fokus på kvinders forhold til magt.

Serieanmeldelse
02. nov. 2018 | 16:33

House of Cards – sæson 6

Den sidste sæson af politiker-thrilleren er rodet og sløv i optrækket. Kevin Spaceys fravær er larmende, indtil Claire omsider tager teten.

Serieanmeldelse
21. mar. 2024 | 10:24

The Gentlemen

Guy Ritchie er om nogen en forminstruktør, og Netflix-serie er en opvisning i alt det, der får fans til at knuselske den britiske Tarantino.

Serieanmeldelse
23. mar. 2022 | 10:06

Brid­ger­ton – sæson 2

Stormfuld forelskelse, russisk litteratur og moderne popkultur får kostumedrama til at sprudle i omskrevet fortælling om 1800-tallets tilknappede adel.

Serieanmeldelse
30. apr. 2024 | 11:07

Farvel Forever

Andrias Høgenni løfter ambitionsniveauet for DR Ultras ungdomsfiktion, når han med ømhed og omhu i efterskoledrama giver modspil til de sociale mediers hypertempo.

Serieanmeldelse
27. apr. 2023 | 15:56

Queen Charlotte: A Brid­ger­ton Story

Forløber til populært kostumedrama trækker på moderne racismedebat, men skaber samtidig medrivende spænding i et forførende smukt rokokounivers.

Serieanmeldelse
28. dec. 2023 | 23:38

Bag enhver mand

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag drejer fokus fra egen navle til arbejdspladsen, men fastholder deres særlige tone i en af årets bedste danske serier.

Serieanmeldelse
23. sep. 2023 | 14:31

Det sjette bud

Besat med førsteklasses skuespillere viser britisk miniserie om to morderiske charlataner, hvor svært det er i nutidens samfund at være aparte single.

© Filmmagasinet Ekko