Anmeldelser / Serieanmeldelse

49 - 60 ud af 829
Serieanmeldelse
25. apr. 2024 | 09:34

Fallout

I den postapokalyptiske, amerikanske ødemark stjæler Walton Goggins rampelyset som The Ghoul, et kryds mellem John Wayne og et Chernobyl-offer.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
27. feb. 2021 | 18:20

Behind Her Eyes

Slutningen stjæler showet i Netflix-serie om et trekantsdrama, hvor vilde afsløringer vægtes over karakterernes psykologi.

Serieanmeldelse
22. jan. 2024 | 21:33

Dark Horse

Ambitiøs ungdomsserie om nattelivets farer og svære familierelationer løfter pegefingeren, når den vil skildre beruselsens pris.

Serieanmeldelse
24. sep. 2021 | 06:24

Ka­stanje­man­den

Søren Sveistrup har med Netflix i ryggen overført sin roman til en af de bedste dansktalende krimiserier i meget lang tid – original, uforudsigelig og knaldspændende.

Serieanmeldelse
15. dec. 2022 | 17:17

All Exclusive – Sofie Linde

Det enorme sammenstød udebliver, men der opstår en frugtbar og interessant samtale imellem Sofie Linde og Casper Christensen.

Serieanmeldelse
11. feb. 2021 | 17:39

Mit livs kunst – med Martin Bigum

DR-serie om kanalens egen kunststjerne er fornøjeligt orkestreret, men den krukkede hovedpersons ordguirlander bliver hurtigt for meget.

Serieanmeldelse
17. maj 2023 | 14:54

En af drengene

Det spirende instruktørtalent Teys Schucany udstiller bedagede mandeidealer med tankevækkende ungdomsdrama om at føle sig forkert.

Serieanmeldelse
25. dec. 2020 | 23:01

33

Børneopdragelse lægger en naturlig dæmper på Julie og Jespers lyst til at feste, men den går også ud over seriens humor.

Serieanmeldelse
22. dec. 2020 | 08:48

Brid­ger­ton

Farveblind casting og en moderne tilgang til kostumedramaet sætter liv i kludene i Netflix-serie om den engelske overklasse i 1800-tallet.

Serieanmeldelse
06. juni 2023 | 09:59

Hændelser ved vand

Dragende noir-krimi med tre August-skuespillere i front er et mageløst iscenesat drama, der gør det smågeniale romanforlæg brændende aktuelt.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 10:11

Muld­var­pen – Un­der­cov­er i Nordkorea

Mads Brügger overgår sig selv med forrygende fascinerende spiondokumentar og et persongalleri, som er større end livet og leder tankerne hen på en James Bond-film.

© Filmmagasinet Ekko