Nyhed
04. apr. 2018 | 16:22 - Opdateret 05. apr. 2018 | 20:15

Læs de bedste Ekko-artikler digitalt

Foto | Filmmagasinet Ekko
Abonnenter kan nu dykke ned i arkivet og læse magasiner helt tilbage til 2005 via Ekko-appen eller hjemmesiden.

Filmmagasinet Ekkos numre gennem årene byder på højdepunkter med Lars von Trier, David Lynch og Meryl Streep. Nu er det store bagkatalog tilgængeligt digitalt for abonnenter.

Af Nicki Bruun

En frokostsamtale mellem Mads Brügger, Mikael Bertelsen og Nicolas Winding Refn, hvor sidstnævnte midt i østers og kalvetatar spørger, om det ikke er på tide, at Lars von Trier går på pension. 

Selvsamme Lars von Trier kritiserer i et af de tidlige numre Susanne Bier for at være for sentimental og amerikansk – en fejde, der siden har fulgt Danmarks nok mest berømte instruktører. 

Det nyeste #77 byder på et stort tema om sex og magt i kølvandet på #MeToo-bevægelsen. Vi vurderer skandaleombruste Louis C.K.’s ”forbudte film” I Love You, Daddy og undersøger, hvad der egentlig skete, da Lars von Trier mødte Björk. 

Det er bare et par af de mange spændende artikler, som findes i Filmmagasinet Ekkos trykte magasiner fra de seneste tretten år. 

Alle numre tilbage til det relancerede Ekko i 2005 læses e-magasin. Det kan ske direkte via hjemmesiden eller på tablet og smartphone med Ekkos app til iPhone og Android

Vi har valgt at begrænse adgangen til vores abonnementer, som til gengæld får det digitale supplement helt gratis. Man logge på med abonnement-nummeret i toppen af fakturaen. Interesserede kan nemt tegne et abonnement

Coke og rollebytning
Bagkataloget indeholder også højdepunkter som et helt tema i #75 om Twin Peaks i anledning af kultseriens genkomst sidste år. 

Og hvem husker ikke René Fredensborgs kontroversielle eventyr i #52, hvor han tager kokain med en filmkonsulent og udfordrer den etablerede danske filmbranche?

Eller Christoffer Guldbrandsens afsløring i #48 af en spindoktors læk af fortrolige oplysninger til pressen, der endte med forsvarsminister Søren Gades afgang? Det må være første gang, at et filmmagasin vipper en minister af pinden.

Det gik heller ikke stille af, da vi byttede om på rollerne i #40 og satte filmfolk til at anmelde ti toneangivende anmeldere, som normalt vurderer deres film. 

Der gemmer sig mange guldkorn i magasinerne, heriblandt interviews med stjerner som Greta Gerwig og Cate Blanchett samt auteurportrætter af Christopher Nolan, Xavier Dolan, Maren Ade, François Ozon og Carlos Reygadas og mange flere. 

Fordelen ved e-magasinet er ikke mindst, at man slipper for at slæbe sig svajrygget, hvis man vil have Ekko med på en rejse eller en tur i sommerhuset. Og så bliver det nyeste magasin tilgængeligt digitalt, lige så snart det er friskt fra trykken. 

Tegn abonnement.

Kommentarer

Ekko #77

Abonnenter kan læse det aktuelle nummer via hjemmesiden eller med Ekkos app til iPhone og Android.

Bestil abonnement.

© Filmmagasinet Ekko