Nyhed
18. juni 2014 | 13:59

Bodil Jørgensen kvæstet på filmset

Foto | Ilse Schoutteten
Bodil Jørgensen spiller Fru Sejersen i den næste Lille Per-film Far til fires vilde ferie. På rollelisten findes også Kurt Ravn (længst tv.) og Jesper Asholt (længst th.). Filmen instrueres af Giacomo Campeotto, som ses til højre for Bodil Jørgensen.

Skuespilleren faldt ud af en traktor, som forulykkede under optagelserne til den næste Far til fire-film. Hun er indlagt på hospitalet med skader, mens optagelserne er sat i bero.

Af Freya Bjørnlund

Under optagelserne til Far til fires vilde ferie blev Bodil Jørgensen i morges udsat for en ulykke forårsaget af en traktor.

Filmoptagelserne foregik ud for Mandø. Syd- og Sønderjyllands Politi fik anmeldelsen i morges klokken 6.40, at en traktor var forulykket ved et dige.

I traktoren sad Bodil Jørgensen, som var mødt op til sin første dag på optagelserne. Traktoren kørte op ad diget, men på vejen begyndte den at skride.

”Bodil Jørgensen sad på en traktor, som væltede, og hun faldt ned. Til at begynde med var folkene derovre bange for, at hun var blevet kørt over af traktoren, men det blev hun altså ikke,” siger filmens producent og direktør i ASA Filmproduction, Henrik Møller-Sørensen, til bt.dk.

Tilkalder krisehjælp
I første omgang blev hun indlagt på Esbjerg Hospital, og siden overført til Odense Universitets Hospital. Hendes skader betegnes som alvorlige, men hun er ikke i livsfare og har det efter omstændighederne godt, udtaler producenten.

Bodil Jørgensen spiller den klassiske Lille Per-rolle som Fru Sejersen. Dagens optagelser skulle blive til den sidste scene i filmen.

Resten af dagens optagelser er indstillet. Der blev tilkaldt krisehjælp til resten af filmholdet. ”Det er klart, at folk blev meget chokerede,” siger Henrik Møller-Sørensen til bt.dk.

Efter planen skulle filmoptagelserne vare til slutningen af juli. Ifølge Henrik Møller-Sørensen er det endnu for tidligt at afgøre, hvilke konksekvenser uheldet får for produktionen.

Ulykken sker præcis fire år efter den dag, da traktorbussen til Mandø kørte galt og dræbte tre mennesker og kvæstede 36.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko