Nyhed
05. okt. 2011 | 15:51

Coen-brødrene laver komedieserie

De Oscar-vindende filmbrødre laver tv-serie om en Los Angeles-privatdetektiv, der mænger sig med filmfolk i Hollywood.
Af Mads Suldrup

Biografgængerne har skraldgrinet og græmmet sig gennem Coen-brødrenes voldelige, skæve og sorte genrefilm gennem de sidste 25 år.

Nu er det tv-seernes tur.

Joel og Ethan Coen, der er kendt for film som The Big Lebowski og Oscar-vinderen No Country For Old Men, skal for første gang nogensinde være med til at skabe en tv-serie.

Ifølge The Hollywood Reporter skal brødrene producere komedieserien Harve Karbo, som handler om en privatdetektiv, hvis sager involverer alt fra små fisk i Los Angeles’ kriminelle underverden til filmeliten i Hollywood.

Opklaringsarbejde er tidligere set i Coen-brødrenes debut, detektivfilmen Blood Simple fra 1984, og den sorthumoristiske Fargo, hvor den kløgtige politibetjent Marge Gunderson får skovlen under den mildt talt ubehjælpsomme bilsælger Jerry Lundegaard, som forsøger at iscenesætte sin egen kones bortførelse.

Harve Karbo
bliver produceret af tv-stationen Fox og Imagine TV, og hvert afsnit varer en time. Serien vil ikke blive skrevet af Coen-brødrene, men af forfatteren Phil Johnston, der har skrevet manuskript til komediefilmen Cedar Rapids med John C. Reilly og Sigourney Weaver.

har Coen-brødrene travlt med hele tre andre filmprojekter ifølge The Hollywood Reporter: Inside Llewyn Davis, Suburbicorn og Gambit. Det er endnu uvist, hvornår filmene får premiere, ligesom Harve Karbo heller ikke har fået en officiel premieredato.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko