Nyhed
25. juli 2017 | 13:00

Daniel Craig tager ny omgang med Bond

Foto | Jonathan Olley
Daniel Craig gentager ifølge The New York Times rollen som James Bond for femte gang. Her ses han i Spectre fra 2015.

Den britiske superagent vender tilbage til biograferne i 2019. Ifølge amerikansk avis bliver det igen med Daniel Craig i hovedrollen.

Af Frida Marquard

Den 8. november 2019 vender James Bond tilbage.

Det har produktionsselskaberne Eon Productions og Metro-Goldwyn-Mayer annonceret via filmseriens officielle Instagram-profil. Og ifølge The New York Times bliver det igen med Daniel Craig i hovedrollen.

Rygterne har ellers svirret om den næste Bond-skuespiller, efter at Craig annoncerede, at Spectre fra 2015 blev hans sidste optræden i rollen som agent 007.

Navne som Idris Elba, Michael Fassbender og Tom Hiddleston er blevet tippet til at få rollen.

Men nu har Daniel Craig altså tilsyneladende ombestemt sig – højst sandsynligt med en fed check i lommen. Efter sigende er han tidligere blevet tilbudt 150 millioner dollars – lige knap én milliard kroner – for at gentage hovedrollen.

Den 25. film i serien har endnu ingen titel, men vil blive skrevet af Bond-veteranerne Neal Purvis og Robert Wade. De har også stået bag manuskriptet til de seneste seks film i serien, deriblandt de fire – Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall og Spectre – hvor Craig spiller Agent 007.

Hvem filmens instruktør bliver, er stadig uvist. Sam Mendes har instrueret de to seneste film i serien, men en række instruktører er blevet nævnt som kandidater, heriblandt vor egen Susanne Bier.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko