Nyhed
20. okt. 2020 | 16:44

De bedste kortfilm lige ved hånden

Grafik | Lasse Cordsen
Der kommer hver uge nye film på Ekko Shortlist, og med den nye app kan du involvere og fordybe dig i universet af fantastiske kortfilm.

Ekko Shortlist har fået sin egen app, så du endnu nemmere kan fordybe dig i en verden af forrygende kortfilm og lave lister med personlige favoritter.

Af Nicki Bruun

Ekko Shortlist har siden 2013 været hjemsted for stærke kortfilm af Danmarks mest talentfulde filmskabere.

I løbet af de sidste otte år er det væltet ind med fantastiske film på onlinehitlisten, der i dag tæller godt over 1000 film.

I samme periode har verden også teknologisk forandret sig enormt. Det meste kan i dag klares med den lille smartphone, de fleste af os bruger mange af døgnets timer med at have i hånden.

Derfor har vi nu udviklet en app særligt dedikeret filmene på Ekko Shortlist!

Appen hedder ganske enkelt Ekko Shortlist og kan downloades gratis på både Apples App Store og Google Play for Android-brugere.

Her kan du med få klik udforske Danmarks største samling af kortfilm. Se de nyeste film på Top 10, følg den live-opdaterede Her & nu og gå på opdagelse i All Time, hvor filmene bliver liggende og konkurrerer indbyrdes om den bedste placering.

Som noget nyt er der mulighed for at tilføje film til en personlig liste ”Mine film”, hvor man kan gemme spændende titler til senere afspilning, samle favoritter og nemt følge deres placering på hitlisten.

Appen holder styr på, hvor meget du har set af en film og starter automatisk dér, hvor du er stoppet.

Hent appen Ekko Shortlist nu og kast dig ind i universet fuld af forrygende film. Så er du også klar til næste udgave af prisuddelingen Ekko Shortlist Awards, hvor vi uddeler priser til årets bedste præstationer i kortfilmens verden.

Det finder sted om en måned den 21. november i Bremen Teater, og vi afslører snart de nominerede til årets sjoveste prisfest!

Over 1000 film på Ekko Shortlist

Kommentarer

Ekko Shortlist

En onlinehitliste med de bedste danske kortfilm.

Startede i april 2013 og rummer i dag over 1000 film.

Hver uge kommer nye film på Top 10, og efterfølgende kan de ses i arkivet All Time Shortlist.

Byder på film af instruktører som May el-Toukhy, Fenar Ahmad og Hlynur Pálmason.

Ekko Shortlist er et nonprofit-foretagende.

Støttet af Det Danske Filminstitut, Det Obelske Familiefond og Kopifonden.

© Filmmagasinet Ekko