Ekko Shortlist Awards 2020
07. okt. 2020 | 19:39

Billetsalget er åbent for årets filmfest

Foto | Janus Engel Rasmussen
Marijana Jankovic tog hele holdet bag sin instruktørdebut Maja med på scenen, da hun i 2019 vandt hovedprisen ved Ekko Shortlist Awards.

Strømmen af film har aldrig været større, og vi hylder talenterne bag årets bedste kortfilm med Ekko Shortlist Awards. Køb en af de begrænsede antal billetter til showet!

Af Nicki Bruun og Claus Christensen

Mens coronavirus har lagt biografer øde og udsat en lang række store film, har strømmen af film til onlinehitlisten Ekko Shortlist – der er enestående i verden – aldrig været større.

Tre nye kortfilm er hver uge kommet på listen, der tæller mere end 1100 film. Vi holder fanen højt og kan med stor fornøjelse invitere til en ny udgave af årets prisfest for kortfilm og talenter: Ekko Shortlist Awards.

Det finder sted den 21. november og starter kl. 19.00 i Bremen Teater i København. Køb billet!

I år er naturligvis lidt anderledes end de andre udgaver af prisfesten, hvor Marijana Jankovic sidste år blev den store vinder med sin instruktørdebut Maja.

På grund af corona-restriktioner er der et begrænset antal pladser, så det er en god idé at købe billet hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads ved årets filmfest!

Årets sjoveste filmfest
Det er filmene, som er kommet på Ekko Shortlist i løbet af det seneste år, der er i spil til nomineringer ved Ekko Shortlist Awards 2020.

Så snart en film er kommet ind som bobler, vil den – uanset hvordan den klarer sig på listen – være i betragtning til at vinde elleve ud af showets tretten priser.

En jury bestående af professionelle filmfolk vil nominere fem kandidater i kategorier som skuespiller, fotograf og klipper og udelukkende fokusere på præstationernes kvalitet.

Når nomineringerne offentliggøres i slutningen af oktober, vil brugerne kunne stemme på deres favoritter, og vinderen findes i en kombination af publikums stemmer og juryens vurdering (forholdet 50/50).

I to af kategorierne er de film, der i det forløbne år sammenlagt har haft de bedste placeringer på den ugentlige Top 10, automatisk nomineret til Shortlist Prisen og Publikum Prisen.

Juryen vælger blandt disse film vinderen af Shortlist Prisen, der medfølger en præmie på 25.000 kroner, mens Publikum Prisen alene uddeles på baggrund af brugernes stemmer.

Så sæt kryds i kalenderen, gør klar til årets sjoveste filmfest og køb billet nu!

Højdepunkter fra Ekko Shortlist Awards 2019

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Afholdes lørdag den 21. november i Bremen Teater.

Showet starter kl. 19 (dørene åbner kl. 18).

De nominerede afsløres senere i oktober.

Støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

Køb billet her!

© Filmmagasinet Ekko