Ekko Film Cup
14. sep. 2017 | 12:57

Ekko Film Cup udsættes til fredag 29. september

Foto | Anders Rye Skjoldjensen
Solen skinnede for det meste under sidste års Ekko Film Cup, men i år har vejrguderne ikke være med filmbranchens uofficielle Danmarks-mesterskab i fodbold.

Flere dages massiv regn tvinger Valby Boldklub til at aflyse al aktivitet på græsbanerne. Ekko Film Cup er derfor udsat i fjorten dage!

Af Claus Christensen

Støvlerne var pudsede, trøjerne strøget og taktikken lagt. Men vejrguderne ville det anderledes.

De gæve ildsjæle fra Valby Boldklub har med stor beklagelse meddelt, at man må aflyse al aktivitet på græsbanerne på Værkstedsvej i de kommende dage.

Så selv om onde tunge hævder, at filmbranchens uofficielle mesterskab ikke kan karakteriseres som fodbold, er der altså ingen kære mor.

Aflysningen skyldes mange dages regn, der har været så massiv, at end ikke solskin fra en skyfri himmel vil gøre banerne egnet til brug i morgen klokken 14, hvor Ekko Film Cup 2017 skulle være fløjtet i gang.

Vi har forsøgt at finde en anden bane, men regnvejret har ramt bredt, og de få kunstgræsbaner, som København råder over, er desværre optaget.

Men der skal selvfølgelig mere end dårligt vejr til at aflyse den traditionsrige turnering, der har fundet sted siden 2009.

Derfor har vi fundet en ny dato. Ekko Film Cup 2017 finder sted fredag den 29. september kl. 14 i Valby Boldklub.

Der er med andre ord fjorten dage mere til at få pudset formen af og tænkt over taktikken. Tolv hold deltager i år, og de er inddelt i fire grupper, som kan ses i bunden af denne artikel.

På Ekko glæder vi os og ser især frem til at revanchere kvartfinalenederlaget til Det Danske Filminstitut fra sidste år.

Kommentarer

Ekko Film Cup 2017

Turneringen afholdes fredag 29. september i Valby Boldklub, Værkstedsvej 56, 2500 Valby.

Åbningskampen mellem Miso Film og Skofabrikken blæses igang klokken 14.00.

Kampene kommenteres af Jonas Schwartz fra TV3 SPORT og René Fredensborg (indtil han skal hente børn).

Der vil være øl og vand hele dagen. Umiddelbart efter finalen vil der blive serveret mad kl. 19.00.

Alle er velkomne til at heppe på spillerne og deltage i festen om aftenen, hvor dj Josefine Winding sørger for musikken.

© Filmmagasinet Ekko