Nyhed
05. feb. 2009 | 18:15

Ekko-release med Oscar-forpremiere

Køb billet til Ekkos forpremiere på Frost/Nixon og få det nye blad samt whisky gratis!

Af Mikkel Kofod

En Watergate-vanæret ekspræsident på jagt efter genoprejsning og et politisk comeback. En ambitiøs talkshow-vært fast besluttet på at få ham til at sige undskyld til det amerikanske folk.

Den fem gange Oscar-nominerede Frost/Nixon bygger på David Frosts legendariske interview med Richard Nixon i 1977. Filmen fortæller historien om USA’s tidligere præsident, der brød tavsheden efter i tre år at have nægtet at udtale sig om Watergate – en skandale, som tvang ham til at gå af i utide.

Ron Howards film er et medrivende, psykologisk drama om århundredets måske vigtigste tv-interview, der blev en kamp på ord og intellekt, hvor amerikanerne fik Richard Nixon at se fra en uventet side.

”Nixon er tæt på at være det mest fascinerende menneske, jeg nogensinde har spillet. Jeg blev besat af ham og hans indre dæmoner,” siger Frank Langella, der er Oscar-nomineret for sin rolle som Richard Nixon.

Oplev filmen, få bladet og drik whisky til eksklusiv forpremiere på Frost/Nixon, når Ekko holder release på det spritnye nummer søndag 8. februar kl. 21.30 i Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København K.

Samlet pris for billet, blad og whisky er 75 kr. Bestilling på tlf. 3318 1170 i Grand Teatret. Afhentning af billetter hverdage kl. 13-20 og senest dagen før.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko